Barts

Barts is hét accessoiremerk voor mannen, vrouwen en kinderen voor elk seizoen. Het van origine Amsterdamse merk ontwerpt trendy en comfortabele accessoires om je warm te houden in de winter en koel te houden gedurende de zomer. Barts vindt dat het leven buiten begint.
  • Home
  • arrow-small__rightBarts

Barts

46 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
46 artikelen
46 van 46 gezien

Barts bij de Bijenkorf

De leukste zomer- en winter accessoires voor het buitenleven vind je bij Barts. Het accessoiremerk wisselt per seizoen van collectie: ‘alles om je warm te houden, en alles om je cool te houden’. In de winter heeft dit originele merk gebreide sjaals, handschoenen en mutsen, in de zomer bestaat de collectie uit hoeden, petjes, zomersjaals, beanies, kaftans en omslagdoeken.

Het verhaal van het Nederlandse merk Barts start in 1986, waar oprichter Bart zwembroeken en beanies verkocht op de bekende stranden de Franse badplaats van Saint-Tropez. Door het geld dat hij verdiende kon Bart de wereld rondreizen, en zo belandde hij in de bergen. Hij bedacht dat het voor iedereen mogelijk moest zijn om functionele kwaliteitskleding voor het strand of de bergen te kopen, die ook aantrekkelijk uitziet.

Alle ontwerpen van Barts’ beginnen met een schets op papier, en het team van creatieven doet er alles aan om functionele modeaccessoires een eigentijdse draai te geven. De collectie van Barts’ bestaat uit accessoires voor dames, heren en kinderen en is goed vertegenwoordigd in onze webshop en stores.

Barts Winter Accessoires: Oorwarmers voor dames & Flat caps voor heren

Winter is de tijd voor warme accessoires als mutsen, sjaals en handschoenen. De stijl van Barts is altijd hip en casual, met een variatie aan verschillende stoffen. Barts heeft veel mutsen met grove breisels een een gekleurde pon pon, dat ziet er casual en speels uit. Voor dames vind je ook veel oorwarmers met bont of in een breisels. Sommige exemplaren zijn extra gevoerd met teddy stof. Alles voor extra warmte!

Voor heren je in de hoedencollectie vind je hiernaast ook leuke flat caps van wol met verschillende patronen. Combineer deze met een wollen jas en kasjmieren sjaal en je hebt een elegante, klassieke stijl. Maar uiteraard is het ook gaaf te combineren in een stijl voor binnen. Kies dan voor een spijkerblouse en een chino. Deze stijl is ook goed te matchen met een beanie met vrolijke strepen. Neem eens een kijkje tussen de Bart’s heren mutsen collectie.

Barts Kids: Blije wintersjaals en mutsen voor kinderen

Elk kind wordt vrolijk van Barts. Als het kouder wordt is het wijs om je dik aan te kleden, wat je ook gaat doen. En als kind wil je ook graag nog buiten kunnen spelen. Barts heeft een fantasieke rijke collectie aan warme sjaals, gekke mutsen en vrolijke wanten en handschoenen voor jongens en meisjes. Zo heb je bijvoorbeeld handschoenen in de vorm van een dier of oorwarmers in felle kleuren. Voor de allerjongste vind je ook leuke wanten, met een handig rijgkoord. Haal het rijgkoord door jas en je raakt de wanten niet kwijt!

De zomercollectie van Barts

Al toe aan de zomer? In de zomer verwachten we ook weer een rijke trendy zomercollectie van Barts gevuld met goede zonnehoeden, omslagdoeken en voor dames. Alles om het zonnebaden zo aangenaam mogelijk te maken. Voor heren vind je veel petten en beanies. Speciaal voor de hippe man die graag iets toe wil voegen aan zijn casual outfit!