Speelgoed

Een kamer vol met speelgoed; voor de meeste kinderen is dat een droom! Bij de Bijenkorf vind je allerlei soorten speelgoed. Van knuffels voor de baby tot houten speelgoed en bordspellen voor het hele gezin. Verras je kind met zijn of haar favoriete speelgoed!

Een kamer vol met speelgoed; voor de meeste kinderen is dat een droom! Bij de Bijenkorf vind je allerlei soorten speelgoed. Van knuffels voor de baby tot houten speelgoed en bordspellen voor het hele gezin. Verras je kind met zijn of haar favoriete speelgoed!

Speelgoed bij de Bijenkorf

Als kind bouw je je hele eigen belevingswereld met speelgoed. Spelen is onderdeel van de ontwikkeling van elk kind. Knuffels liggen op het bed, krijgen namen, worden overal mee naartoe genomen en zijn onderdeel van elk spel. Denk bijvoorbeeld aan het wereldberoemde speelgoed van Nijntje. Bij de Bijenkorf hebben we allerlei speelgoed om kinderen te vermaken en te helpen zich ontwikkelen. Of je nu houdt van buitenspelen, of binnen spelen met tekenen, bouwen, graag speelt met poppen of actiefiguren of van een verkleedpartij. Zo tover je jouw zoon of dochter met onze verkleedkleding in een mum van tijd om tot een ‘prinses’, ‘prins’, ‘draak’ of een ander dier. Of kijk eens bij ons houten speelgoed, maar uiteraard hebben we nog veel meer!

Speelgoed voor baby's

Speelgoed helpt je bij het zetten van je eerste stappen. Door te spelen ontwikkel je mentaal, maar ook de grove en fijne motoriek. Daarom is speelgoed voor baby’s onmisbaar in de box of wieg. Een knuffeldoekje van Happy Horse, een rammelaar, een bijtring, een bromtol, een mobile voor boven de wieg of de box. Bij onze afdeling babyspeelgoed vind je al deze speeltjes voor kinderen van 0-6 jaar.

Spelletjes voor het hele gezin

Aan spel zit geen leeftijd gebonden. Is het buiten nat en koud, of juiste een relaxte dag dat je in het zonnetje buiten kan zitten? Haal de bordspellen maar uit de kast! Niet voor niets zijn spelletjes geliefd als cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst. Iedereen heeft er plezier van! Klassiekers als Monopoly, Rummicub, Catan of Jenga mogen niet ontbreken in de spellenkast. Uiteraard kun je een grote puzzel maken, zodat je langer dan een dag zoet bent. Voor de allerkleinsten vind je in de speelgoedcollectie van Djeco kleinere puzzels en kun je leren en experimenteren met educatief speelgoed. Ga je op vakantie? Natuurlijk vind je bij ons ook diverse spellen in reisformaat bij ons online.

Kinderfietsen: de eerste fiets

Je eerste fiets is voor vele jongens en meisjes een groot moment! Je kan al lopen, maar door te fietsen leer je pas echt alles over evenwicht. Vaak begint het lopen en fietsen al op een handige loopwagen of loopfiets. Maar vanaf een jaar of 3 krijgen de meeste kinderen vaak hun eerste fiets! Bij de Bijenkorf vind je een aanbod aan loopfietsen van Veloretti, met of zonder zijwieltjes.

Buitenspeelgoed: alles voor het zwembad

Warm weer of is het zomervakantie? Dan is het tijd voor waterpret! Met de opblaasbare dieren en figuren voor het zwembad gaan jouw kinderen, vrienden en vriendinnen het buitenleven tegemoet - of je nu 3 jaar oud bent, of 36. Zet een eigen zwembad in de tuin of ga naar een nabijgelegen water of de zee. Ook voor de kleintjes hebben we uiteraard opblaasbandjes. Op zoek naar ander speelgoed voor buiten? Ook voor een strand- of balspel kun je terecht bij de Bijenkorf.