Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Beenmode

Een goede outfit begint met de juiste basis. De prachtige beenmode van de Bijenkorf is een ware toevoeging aan je look. Van geprinte sokken tot fijne maillots en charmante panty’s: in de collectie beenmode vind je panty’s en sokken voor iedere gelegenheid.

613 artikelen
  • Maillots
  • Panty's
  • Sokken
Filter & sorteer
613 artikelen

Een goede outfit begint met de juiste basis. De prachtige beenmode van de Bijenkorf is een ware toevoeging aan je look. Van geprinte sokken tot fijne maillots en charmante panty’s: in de collectie beenmode vind je panty’s en sokken voor iedere gelegenheid.

Beenmode bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie beenmode. Van huidkleurige of zwarte panty’s tot aan warme maillots en sokken in alle mogelijke varianten. Voor iedere gelegenheid dus de juiste maillot, panty of sok. In verschillende deniers en uiteenlopende kleuren. Zo zit er altijd wel de juiste beenmode voor jou tussen.

Verschillende soorten sokken & panty’s

De eerste nylon kousen waren een Amerikaanse uitvinding. Ze kwamen in de jaren veertig op de markt, en brachten een ware moderevolutie met zich mee. Deze nieuwe vorm van beenmode stond erom bekend zo sterk als staal te zijn, dun als een spinnenweb en een mooie aansluitende fit te hebben. De beenmode werd destijds met jarretels gedragen. Panty’s zoals we ze nu kennen bestonden toen namelijk nog niet. De panty behaalde pas faam in de jaren zestig, toen de minirokjes in de mode kwamen. Wanneer er dan zo’n kort rokje gedragen werd, waren de jarretels te zien.

Beenmode van mooie merken

Met de juiste damesbeenmode kun je je outfit afmaken en verrijken. Vandaar dat er dan ook voor iedere gelegenheid een variatie op beenmode te vinden is. Denk maar aan kanten maillots, sensuele hold-ups en kniekousen of charmante pantysokken en kousenvoetjes. In de collectie beenmode van Kunert vind je een rijke selectie van elegante damesbeenmode. Falke beenmode staat bekend om de modieuze sokken & panty’s van hoogwaardige materialen, gemaakt met ambachtelijke perfectie, die zich kenmerken door hun hoge mate van innovatie en functionaliteit. Op zoek naar opvallende gekleurde sokken? Dan zijn sokken uit de collectie Happy Socks beenmode de perfecte keuze. De beenmode van Oroblu spelen in op elke vrouw. Je vindt in deze collectie beenmode die geënt is op iedere gelegenheid, behoefte en functionaliteit. Denk maar aan panty’s, stay-ups en kousjes in verschillende kleuren en diverse deniers.

Onmisbare damesbeenmode

Als je je outfit écht een update wilt geven, dan biedt beenmode uitkomst. Draag bijvoorbeeld bij je little black dress of kokerrok een zwarte panty, die met het aantal denier nog net wat huid laten doorschemeren. Of wat dacht je van een stijlvol jurkje met een gestructureerde panty? Speel met kleuren, deniers en dessins om zo de juiste panty voor jou te vinden.