• Home
  • icon--arrow-micro-rightDames
  • icon--arrow-micro-rightAccessoires
  • icon--arrow-micro-rightSokken & panty's

Beenmode

Een goede outfit begint met de juiste basis. Vul je lades aan met sokken & panty’s die je look een update geven. Van geprinte sokken tot fijne maillots en charmante panty’s: in de collectie beenmode vind je panty’s en sokken voor iedere gelegenheid.

1.007 artikelen
  • Maillots
  • Panty's
  • Sokken
Filter & sorteer
1.007 artikelen
48 van 1007 gezien

Een goede outfit begint met de juiste basis. Vul je lades aan met sokken & panty’s die je look een update geven. Van geprinte sokken tot fijne maillots en charmante panty’s: in de collectie beenmode vind je panty’s en sokken voor iedere gelegenheid.

Sokken & panty’s bij de Bijenkorf

Sokken & panty’s zijn van die items waar geen vrouw zonder kan. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie damesbeenmode. Van huidkleurige of zwarte panty’s tot aan warme maillots en sokken in alle mogelijke varianten. Voor iedere gelegenheid dus de juiste mailloot, panty of sok. In verschillende deniers en uiteenlopende kleuren. Zo zit er altijd wel de juiste damesbeenmode voor jou tussen.

Verschillende soorten sokken & panty’s

De eerste nylon kousen waren een Amerikaanse uitvinding. Ze kwamen in de jaren veertig op de markt, en brachten een ware moderevolutie met zich mee. Deze nieuwe vorm van beenmode stond erom bekend zo sterk als staal te zijn, dun als een spinnenweb en een mooie aansluitende fit te hebben. De beenmode werd destijds met jarretels gedragen. Panty’s zoals we ze nu kennen bestonden toen namelijk nog niet. De panty behaalde pas faam in de jaren zestig, toen de minirokjes in de mode kwamen. Wanneer er dan zo’n kort rokje gedragen werd, waren de jarretels te zien.

Beenmode van mooie merken

Met de juiste damesbeenmode kun je je outfit afmaken en verrijken. Vandaar dat er dan ook voor iedere gelegenheid een variatie op beenmode te vinden is. Denk maar aan kanten maillots, sensuele hold-ups en kniekousen of charmante pantysokken en kousenvoetjes. In de collectie sokken & panty’s van Kunert vind je een rijke selectie van elegante damesbeenmode. Falke beenmode staat bekend om de modieuze sokken & panty’s van hoogwaardige materialen, gemaakt met ambachtelijke perfectie, die zich kenmerken door hun hoge mate van innovatie en functionaliteit. Op zoek naar opvallende gekleurde sokken? Dan zijn Happy Socks sokken de perfecte keuze. De sokken en panty’s van Oroblu spelen in op elke vrouw. Je vindt in deze collectie beenmode die geënt is op iedere gelegenheid, behoefte en functionaliteit. Denk maar aan panty’s, stay-ups en kousjes in verschillende kleuren en diverse deniers.

Onmisbare damesbeenmode

Als je je outfit écht een update wilt geven, dan biedt beenmode uitkomst. Draag bijvoorbeeld bij je little black dress of kokerrok een zwarte panty, die met het aantal denier nog net wat huid laten doorschemeren. Of wat dacht je van een stijlvol jurkje met een gestructureerde panty? Speel met kleuren, deniers en dessins om zo de juiste panty voor jou te vinden.