Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Claudia Sträter

De collecties van Claudia Sträter zijn puur Nederlands design en gericht op de moderne vrouw. Kenmerkend zijn de details, cleane snit, tijdloze ontwerpvisie en elegante belijning.

Claudia Sträter

220 artikelen
Filter & sorteer
220 artikelen

Claudia Sräter bij de Bijenkorf

Claudia Sträter biedt mode voor de moderne zelfbewuste vrouw. Een vrouw die haar eigen persoonlijke stijl heeft ontwikkeld en waarde hecht aan kwaliteit. Een vrouw die het belangrijk vindt er verzorgd uit te zien, maar die geen uren wilt besteden aan het samenstellen van een outfit. De kleding van Claudia Sträter is modern en gemaakt van de meest prachtige stoffen. Ieder ontwerp van Claudia Sträter is vervaardigd om je figuur te flatteren en je zelfverzekerd te laten voelen. Want als jij je lekker voelt in je outfit dan straal je!

Zakelijke mode van Claudia Sträter

Bij Claudia Sträter kan je terecht voor een geschikte kantooroutfit. Combineer bijvoorbeeld een blazer van Claudia Sträter met een elegante tuniekjurk in zwart, of draag een blouse met een subtiel dessin met een nette pantalon. Of kies jij liever voor een kokerrok? Niemand heeft gezegd dat kantoormode saai hoeft te zijn. Het leuke aan de collectie van Claudia Sträter is dat je ieder kledingstuk op meerdere manieren kan combineren. Zo kan je die zakelijke blouse ook prima met een jeans dragen als je de kinderen uit school gaat halen.

Claudia Sträter voor alledag

De kleding van Claudia Sträter kan je iedere dag dragen, maar dat wil niet zeggen dat de collectie alledaags is. Subtiele details en eigenzinnige prints geven de mode van Claudia Sträter een karakteristieke signatuur. Ook aan de pasvormen is veel aandacht besteed. Zo zullen de broeken van Claudia Sträter nooit strak in de buik snijden en zijn de Claudia Sträter tops verrijkt met een elegant a-lijn model. Claudia Sträter geeft jouw zelfvertrouwen een boost!

Shop Claudia Sträter met korting in de Claudia Sträter Sale.