Claudia Sträter

De collecties van Claudia Sträter zijn puur Nederlands design en gericht op de moderne vrouw. Kenmerkend zijn de details, cleane snit, tijdloze ontwerpvisie en elegante belijning.

Claudia Sträter

207 artikelen
  • Dames
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 207 artikelen
48 van 207 gezien

Claudia Sräter bij de Bijenkorf

Claudia Sträter biedt mode voor de moderne zelfbewuste vrouw. Een vrouw die haar eigen persoonlijke stijl heeft ontwikkeld en waarde hecht aan kwaliteit. Zakenvrouw, moeder of echtgenote: de Claudia Sträter vrouw wilt er goed uitzien zonder dat het haar te veel tijd kost. Ieder ontwerp van Claudia Sträter is dan ook vervaardigd om je figuur te flatteren en je zelfverzekerd te laten voelen. Want als jij je lekker voelt in je outfit dan straal je!

Zakelijke mode van Claudia Sträter

Bij Claudia Sträter kan je terecht voor een geschikte kantooroutfit. Combineer bijvoorbeeld een blazer van Claudia Sträter met een elegante tuniekjurk in zwart, of draag een blouse met een subtiel dessin met een nette pantalon. Of kies jij liever voor een kokerrok? Niemand heeft gezegd dat kantoormode saai hoeft te zijn. Het leuke aan de collectie van Claudia Sträter is dat je ieder kledingstuk op meerdere manieren kan combineren. Zo kan je die zakelijke blouse ook prima met een jeans dragen als je de kinderen uit school gaat halen.

Claudia Sträter voor alledag

De kleding van Claudia Sträter kan je iedere dag dragen, maar dat wil niet zeggen dat de collectie alledaags is. Subtiele details en eigenzinnige prints geven de mode van Claudia Sträter een karakteristieke signatuur. Ook aan de pasvormen is veel aandacht besteed. Zo zullen de broeken van Claudia Sträter nooit strak in de buik snijden en zijn de Claudia Sträter tops verrijkt met een elegant a-lijn model. Claudia Sträter geeft jouw zelfvertrouwen een boost!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl