Claudie Pierlot

Claudie Pierlot's stijl wordt ook wel preppy chic genoemd: een moeiteloze look, maar altijd on trend. Met Parijs als inspiratiebron probeert Claudie Pierlot haar ideale garderobe te creëren.

Claudie Pierlot

358 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
358 artikelen

Claudie Pierlot bij de Bijenkorf

S’habiller est un mode de vie! Dat is de visie van het typisch Franse modemerk Claudie Pierlot. Het merk is in 1984 opgericht door de modeontwerpster, model en it-girl Claudie Pierlot, maar valt inmiddels samen met Maje en Sandro onder de SMCP-groep. Net als haar zustermerken is Claudie Pierlot de belichaming van Parisian-chic. De mode is romantisch, vrouwelijk en elegant met een je-ne-sais-quoi flair. Kleed je als een stijlvolle Parisienne in een Claudie Pierlot tuniekblouse met kant. Of ga voor de La Garçonne look met een overhemdblouse, blazer en pantalon van Claudie Pierlot. Heb jij een feestje op de planning staan? Dan kleed jij je als een femme fatale in een verleidelijke Claudie Pierlot A-lijn jurk. Ooh lá lá!

Jurken van Claudie Pierlot

Claudie Pierlot is een echt jurkjesmerk. Of je nou op zoek bent naar een A-lijn jurk, blousejurk, gebreide jurk, kanten jurk, Little Black Dress, of wikkeljurk. Bij Claudie Pierlot kan jij je hart ophalen! Ga jij voor een tuniekjurk voor een zakelijke look of kies jij voor een bohemien maxi-jurk om in te flaneren over de boulevard? Er is volop keuze!