Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Haarverzorging voor dames

Een goede haarverzorgingsroutine is essentieel voor het behoud van gezond en sterk haar. Van shampoos tot conditioners én intensief verzorgende haarmaskers: de Bijenkorf is dé plek voor al jouw musthave haarbenodigdheden.

659 artikelen
  • Conditioners
  • Föhns
  • Haarmaskers
  • Haaroliën
  • Haarserums
  • Haarstyling
  • Krultangen
  • Leave-in conditioners
  • Shampoos
  • Stijltangen
Filter & sorteer
659 artikelen

Een goede haarverzorgingsroutine is essentieel voor het behoud van gezond en sterk haar. Van shampoos tot conditioners én intensief verzorgende haarmaskers: de Bijenkorf is dé plek voor al jouw musthave haarbenodigdheden.

Haarverzoging voor dames bij de Bijenkorf

De Bijenkorf biedt alle haarverzorging die je nodig hebt voor een perfecte coupe. In de collectie vind je verschillende haarverzorgingsproducten om de hoofdhuid te reinigen en het haar intens te voeden. Een shampoo kan niet ontbreken in het haarverzorgingsritueel van iedere vrouw. Met onze conditioners, haarserums en haaroliën herstel jij haar en laat je het prachtig glanzen. Zo biedt The Ordinary krachtige serums die het haar versterken en haarbreuk voorkomen.

Een haarmasker is daarentegen de ideale remedie tegen gespleten haarpunten. Breng het masker aan in de punten en laat het goed intrekken. Met de Oase Hair Vitamins zorg jij voor gezond, glanzend en sterk haar van binnenuit. Vraag jij je al tijden af wat te doen tegen vet haar? In onze online wereld vind je diverse haarproducten om jouw volgende wasbeurt nog wat langer uit te kunnen stellen.

Hoofdhuid behandelingen

Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid. Tegenwoordig zijn er diverse producten beschikbaar die hieraan bijdragen. Een zogeheten 'scalp serum' hydrateert de hoofdhuid en voorziet deze van ingrediënten die de haargroei stimuleren. Sommige formuleringen activeren de haarzakjes om harder te werken, waardoor er meer haar gaat groeien. Een 'scalp oil' is daarentegen ideaal om aan brengen voordat jij je haar gaat wassen. Exemplaren met rozemarijn zijn nu ontzettend populair, doordat deze de groeifases van het haar een boost geven. Ook een hoofdhuid scrub kan ontzettend gunstig zijn om je hoofdhuid te ontdoen van opgehoopte huidschilfers en restanten van haarproducten.

Stylingproducten voor diverse haarstijlen

Om je haar perfect te stylen, biedt de Bijenkorf diverse producten, waaronder de geavanceerde Dyson föhns. Daarnaast biedt de Bijenkorf ook stijltangen en krultangen die het haar minimaal beschadigen en uitdrogen.

Föhnborstels voor de perfecte coupe

Wil je graag een föhn en een borstel in één? In de collectie vind je handige föhnborstels en stijlborstels. Doordat er warme lucht uit de borstel komt, worden je lokken tegelijkertijd drooggemaakt en gestyld. De föhnborstel collectie bestaat ook uit traditionele ronde borstels die het haar polijsten. Deze gebruik je in combinatie met een losse [föhn] om het haar in model te brengen. Deze techniek vergt nét wat meer handigheid, maar resulteert wel in dé perfecte blow-out.