Coach Dames

Coach staat als typisch Amerikaanse merk ook aan de grondslag van de ongedwongen en zelfverzekerde New York-stijl, wat zich al jaren lang uit in luxe lederwaren. In de nieuwste collectie is het erfgoed van het merk gecombineerd met een modern design.

146 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
  • Schoenen
  • Tassen
Filter & sorteer
  • 146 artikelen
48 van 146 gezien

Coach staat als typisch Amerikaanse merk ook aan de grondslag van de ongedwongen en zelfverzekerde New York-stijl, wat zich al jaren lang uit in luxe lederwaren. In de nieuwste collectie is het erfgoed van het merk gecombineerd met een modern design.

Coach bij de Bijenkorf

Het toonaangevende label Coach biedt moderne luxury accessoires en mode. Coach heeft een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij de uitstekende kwaliteit en het hoogwaardige vakmanschap. Geïnspireerd door de vrije Amerikaanse levensstijl, heeft het merk luxury opnieuw uitgevonden voor de moderne samenleving, zonder authenticiteit uit het oog te verliezen. Over de hele wereld staat Coach synoniem voor de nonchalante New Yorkse stijl.

De tassen van Coach

Coach biedt een modieuze damescollectie met een eigentijdse New Yorkse twist. Denk aan baseball jacks met funky emblemen, sportieve sweaters met grafische prints en stoere denim jacks en jeans. Maar Coach staat toch wel het meest bekend om de tassencollectie. De tassen van Coach zijn minimalistisch ontworpen en vervaardigd uit een uitstekende leerkwaliteit. De ruime schoudertassen bieden de ideale combinatie tussen praktisch en stijlvol. Of kies jij liever voor een klassieke camerabag. Daarnaast biedt Coach ook schitterende crosbodytassen en clutches met feestelijke details als glitter en metallic.

Coach sneakers zijn elegant en sportief

Naast tassen vind je bij Coach andere lederwaren, zoals portemonnees, creditcardetuis en sleuteletuis. Of kies jij liever voor een paar minimalistische stijlvolle Coach sneakers. Deze sneakers zijn zowel elegant als sportief en dus ideaal voor de moderne modebewuste vrouw, die nooit zeker weet wat de dag voor haar in petto heeft.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl