De Bijenkorf lanceert Eau de Tolérance

31 July 2017

De Bijenkorf lanceert haar eigen parfum Eau de Tolérance

Een unisex Eau de parfum, die liefde ademt en vrijheid omarmt #spraytolerance

De Bijenkorf introduceert Eau de Tolérance en roept hiermee op tot tolerantie. De boodschap is bedoeld om de LBHT gemeenschap te ondersteunen. Met #spraytolerance kan een ieder laten blijken achter deze boodschap te staan. Ook verlicht de Bijenkorf Amsterdam na zonsondergang in de regenboogkleuren in de week van Pride Amsterdam en staan in de etalages vrouwelijke en mannelijke figuren bij elkaar.

Eau de Tolérance is vanaf maandag 31 juli in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en via deBijenkorf.nl en kost 65,-. De volledige opbrengst zal gaan naar COC Nederland, de Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit.

CEO de Bijenkorf, Giovanni Colauto: “De Bijenkorf staat voor de vrijheid van het individu. Voor ons is iedereen bijzonder. Verscheidenheid geeft onze maatschappij kleur. Helaas zien we nog te veel voorbeelden van intolerantie. Daarom spreken wij ons uit en hopen dat velen dit ook zullen doen #spraytolerance.”

De regenboog als symbool heeft de Bijenkorf geïnspireerd bij het creëren van dit parfum. De omschrijving op de verpakking luidt: Eau de Tolérance is een geur die liefde ademt. Een aroma die vrijheid omarmt. De compositie staat symbool voor de rijkdom van diversiteit. Fris zoals een eerste flirt, honingzoet als de liefde en met warme tonen van verbinding niet gedefinieerd door gender, afkomst of geloof. Gecreëerd voor de liefhebbers.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl