Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Bijenkorf lanceert Eau de Tolérance

31 July 2017

De Bijenkorf lanceert haar eigen parfum Eau de Tolérance

Een unisex Eau de parfum, die liefde ademt en vrijheid omarmt #spraytolerance

Eau de Tolérance is vanaf maandag 31 juli in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en via deBijenkorf.nl en kost 65,-. De volledige opbrengst zal gaan naar COC Nederland, de Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit.

CEO de Bijenkorf, Giovanni Colauto: “De Bijenkorf staat voor de vrijheid van het individu. Voor ons is iedereen bijzonder. Verscheidenheid geeft onze maatschappij kleur. Helaas zien we nog te veel voorbeelden van intolerantie. Daarom spreken wij ons uit en hopen dat velen dit ook zullen doen #spraytolerance.”

De regenboog als symbool heeft de Bijenkorf geïnspireerd bij het creëren van dit parfum. De omschrijving op de verpakking luidt: Eau de Tolérance is een geur die liefde ademt. Een aroma die vrijheid omarmt. De compositie staat symbool voor de rijkdom van diversiteit. Fris zoals een eerste flirt, honingzoet als de liefde en met warme tonen van verbinding niet gedefinieerd door gender, afkomst of geloof. Gecreëerd voor de liefhebbers.