Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Diesel

Diesel is een Italiaans merk dat denim kleding (denk aan jeans), stoere schoenen en klassieke accessoires maakt. Naast de specialiteit van denim kleding, maakt Diesel geregeld in samenwerking met andere merken spectaculaire limited edition collecties.

Diesel

613 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
613 artikelen

Diesel bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf is Diesel er voor iedereen. Het internationale lifestylebedrijf voorzier elke modeliefhebber van een uitgebreide collectie jeans, kleding en accessoires. Naast de huidige trends is ook in elke collectie weer een groot aantal casual en denim kleding te vinden. Zo kan er worden gekozen uit T-shirts met logoborduring, maar uiteraard ook de fijnst zittende jeans.

Diesel damesmode

Wie Diesel al kent weet ongetwijfeld dat het merk houdt van een stoere stijl. Wat echter niet velen weten is dat Diesel zich daarbij heel erg houdt van innovatie. Door deze twee aspecten te combineren ontstaan innovatieve ontwerpen met opvallende dessins. Diesel damesmode is erg populair en de collectie bestaat uit allerlei mooie accessoires. Zo zijn de Diesel accessoires voor dames erg gewild. De collectie bestaat uit allerlei stijlvolle kettinkjes, armbanden en mondkapjes. Ontdek alle items van Diesel in de online wereld van de Bijenkorf.

Diesel herenmode

De herenmode van Diesel bestaat uit allerlei flamboyante items voor heren. De jeans van Diesel zijn extreem populair. Dit komt omdat zij van hoge kwaliteit zijn vervaardigd. Deze jeans combineer je met sweaters, T-shirts en nog veel meer. Voor je complete Diesel outfit ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres.

Een mooi Diesel horloge of riem als accessoire

Het Italiaanse modemerk kent niet alleen ready-to-wear, maar heeft ook een uitgebreid assortiment accessoires. Al jaren populair zijn de stoere uurwerken – zoals de Diesel horloges – die van elegante tot ruwe ontwerpen door jong en oud worden gedragen. Naast deze bestaan er nog veel meer accessoires, waaronder petten, mutsen en riemen. Het gehele assortiment Diesel accessoires voor heren shop je online bij de Bijenkorf.