Diesel

Diesel is een Italiaans merk dat denim kleding (denk aan jeans), stoere schoenen en klassieke accessoires maakt. Naast de specialiteit van denim kleding, maakt Diesel geregeld in samenwerking met andere merken spectaculaire limited edition collecties.

Diesel

769 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 769 artikelen
48 van 769 gezien

Diesel bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf is Diesel er voor iedereen. Het internationale lifestylebedrijf voorzier elke modeliefhebber van een uitgebreide collectie jeans, kleding en accessoires. Naast de huidige trends is ook elke collectie weer een groot aantal casual en denim kleding te vinden. Zo kan er worden gekozen uit T-shirts met logoborduring, maar uiteraard ook de fijnst zittende jeans.

Constante innovatie in de Diesel dames-, heren- en kindercollectie

Wie Diesel al kent weet ongetwijfeld dat het merk houdt van een stoere stijl. Wat echter niet velen weten is dat Diesel zich daarbij heel erg houdt van innovatie. Door deze twee aspecten te combineren ontstaan innovatieve ontwerpen met opvallende dessins. Onder andere met de lijnen Diesel, Diesel Black Gold en Diesel Kid voor kinderen is elk seizoen weer een bijzondere collectie verkrijgbaar. Bij de Bijenkorf ontdek je Diesel voor dames, Diesel voor heren en uiteraard ook Diesel voor kinderen.

Een mooi Diesel horloge of riem als accessoire

Het Italiaanse modemerk kent niet alleen ready-to-wear, maar heeft ook een uitgebreid assortiment accessoires. Al jaren populair zijn de stoere uurwerken – zoals de Diesel horloges – die van elegante tot ruwe ontwerpen door jong en oud worden gedragen. Naast deze bestaan er nog veel meer accessoires, waaronder petten, mutsen en riemen. Het gehele assortiment vind je onder de Diesel accessoires voor heren en de Diesel accessoires voor dames.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl