Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Bijenkorf Digitale cadeaucard

De Bijenkorf Digitale Cadeaucard

De klassieke cadeaukaart opnieuw uitgevonden: dat is de digitale cadeaucard van de Bijenkorf. Direct in je mailbox na aankoop. Een cadeaukaart in de vorm van een pdf-bestand met een bijpassende cadeauverpakking die je zelf kan vouwen en gelijk cadeau kan doen.

Hoe te gebruiken?

In de bijlage van je e-mail vind je twee bladzijdes waarvan één de cadeaucard en de andere de cadeauverpakking. De cadeaucard print en knip je uit en stop je vervolgens in de cadeauverpakking. Op de onderstaande foto kan je aan de hand van zes stappen zien hoe je de cadeauverpakking zelf kunt vouwen. Daarna wensen we je veel plezier met het geven van de Bijenkorf cadeaucard.

Verzilveren in onze winkels

In een van de Bijenkorf-winkels toon je de QR-code direct vanaf je smartphone of je neemt een uitgeprinte versie van de digitale cadeaucard mee waarop de QR-code staat.

Online verzilveren

Wil je je digitale cadeaucard online verzilveren?
Klik op 'Bestellen' en klik rechts onderaan de pagina op ‘de Bijenkorf Cadeaucard of voucher’. Type de code in en klik op ‘Activeer’. Je korting wordt verrekend.

Zo vouw je de cadeauverpakking:

Saldo de Bijenkorf digitale cadeaucard bekijken

Voor de digitale cadeaucard hoef je geen pincode in te vullen. Je kunt het saldo bekijken zonder deze code. Bekijk hier het saldo van je cadeaucard:

Voorwaarden

DE BIJENKORF CADEAUCARD VOORWAARDEN

De Bijenkorf Cadeaucard is o.a. verkrijgbaar op www.deBijenkorf.nl en www.deBijenkorf.be en kan online en in alle winkels van de Bijenkorf worden verzilverd. In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing op ieder gebruik van de Bijenkorf Cadeaucard.

  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door de Bijenkorf uitgegeven elektronische en fysieke cadeaukaarten (hierna gezamenlijk: “de Bijenkorf Cadeaucard”) die worden verkocht door de Bijenkorf en door de Bijenkorf aangewezen derde partijen.

  2. De Bijenkorf Cadeaucard is onbeperkt geldig en op elk moment inwisselbaar voor producten uit het assortiment van de Bijenkorf, met uitzondering van Nederlandstalige boeken.

  3. De Bijenkorf Cadeaucard is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden geretourneerd.

  4. De Bijenkorf Cadeaucard wordt altijd verstrekt aan de koper en kan niet als cadeau naar een ander (e-mail)adres verstuurd worden. De koper kan de Bijenkorf Cadeaucard wel doorsturen als cadeau naar een derde. Het is niet toegestaan de Bijenkorf Cadeaucard op welke wijze dan ook te gebruiken voor commerciële doeleinden − zoals wederverkoop met enig direct of indirect winstoogmerk − of voor andere doeleinden dan waarvoor de Bijenkorf Cadeaucard is uitgegeven.

  5. De Bijenkorf kan zich binnen wettelijke kaders op de hoogte stellen of op de juiste wijze aan de betalingsverplichtingen kan worden voldaan, alsmede van al die feiten en factoren die van belang zijn voor het verantwoord aangaan van een overeenkomst op afstand. Indien de Bijenkorf op grond van dit onderzoek goede gronden heeft om de overeenkomst niet aan te gaan, is de Bijenkorf gerechtigd gemotiveerd een bestelling van de Bijenkorf Cadeaucard te weigeren of aan de uitvoering bijzondere voorwaarden te verbinden.

  6. De Bijenkorf Cadeaucard wordt slechts eenmalig verstrekt. Het is niet mogelijk de (rest-)waarde van de Bijenkorf Cadeaucard over te zetten op een andere de Bijenkorf Cadeaucard. Enkel originele de Bijenkorf Cadeaucards en codes worden geaccepteerd. De Bijenkorf behoudt zich het recht voor om een de Bijenkorf Cadeaucard uitsluitend te accepteren nadat op verzoek het aankoopbewijs wordt getoond of de e-mail waarin de Bijenkorf of een aangewezen derde de code van de digitale de Bijenkorf Cadeaucard hebben toegestuurd en om in geval van oneigenlijk gebruik (en ieder vermoeden daartoe) alsnog betaling in geld te verlangen. Mocht de Bijenkorf Cadeaucard bij een derde partij zijn gekocht, dient de kassabon en het opwaardeerbewijs op verzoek aan de Bijenkorf te kunnen worden overlegd.

  7. De Bijenkorf behoudt zich het recht voor om een betaling met de Bijenkorf Cadeaucard te weigeren indien de betaling niet mogelijk is door een technische storing. Voor meer informatie of het blokkeren van de Bijenkorf Cadeaucard kan contact worden opgenomen met ons Klant Contact Center

  8. Eigendom van de Bijenkorf Cadeaucard gaat over op het moment van de ontvangst van de Bijenkorf Cadeaucard door de koper. Mocht na ontvangst van de Bijenkorf Cadeaucard een derde ongeautoriseerd (digitaal of fysiek) toegang verkrijgen tot de Bijenkorf Cadeaucard, is dit voor risico van de koper. De Bijenkorf is op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, verlies, vervalsing of misbruik van de Bijenkorf Cadeaucard. De Bijenkorf zal in geen geval het resterende tegoed uitkeren of verrekenen.