Digitale Cadeaucard

Digitale Cadeaucard

De klassieke cadeaubon opnieuw uitgevonden: dat is de digitale Cadeaucard van de Bijenkorf. Direct in je mailbox na aankoop. Een cadeaubon in de vorm van een PDF bestand met een bijpassende cadeauverpakking die je zelf kan vouwen en direct cadeau kan doen.

hoe te gebruiken?

In de bijlage van je e-mail vind je twee bladzijdes waarvan één de Cadeaucard en de andere de cadeauverpakking. De Cadeaucard knip je uit en stop je vervolgens in de cadeauverpakking. Op onderstaande foto kan je aan de hand van zes stappen zien hoe je de cadeauverpakking kunt vouwen. Daarna wensen we je veel plezier met het geven van de Bijenkorf Cadeaucard.

Verzilveren in onze winkels

In één van de Bijenkorf winkels toon je de QR-code direct vanaf je mobiel of neem je de digitale Cadeaucard mee waarop de QR-code staat.

Online verzilveren

Wil je je digitale Cadeaucard online verzilveren? Selecteer dan bij stap 3 bij 'Betalen' de tab 'Bijenkorf Cadeaucard'. Kopieer de 20-cijferige code of type de code handmatig in het veld 'Kaartnummer'.

Zo vouw je de cadeauverpakking:

saldo digitale cadeaucard bekijken

Voor de digitale Cadeaucard hoeft u geen pincode in te vullen. U kunt het saldo bekijken zonder deze code.

Bekijk hier het saldo van uw Cadeaucard

Voorwaarden en disclaimer

Voorwaarden

De digitale Cadeaucard is verkrijgbaar op www.deBijenkorf.nl en www.deBijenkorf.be en kan online en in alle winkels van de Bijenkorf worden verzilverd. De digitale Cadeaucard is niet inwisselbaar voor contant geld.

De digitale Cadeaucard wordt altijd verstuurd aan de koper en kan niet als cadeau naar een ander e-mailadres verstuurd worden. De koper kan de digitale Cadeaucard wel doorsturen als cadeau naar een derde.

De Bijenkorf behoudt zich het recht voor om een betaling met de digitale Cadeaucard te weigeren indien de betaling niet mogelijk is door een technische storing. Voor meer informatie of het blokkeren van je digitale Cadeaucard kan je contact opnemen met ons Klant Contact Center.

  • De digitale Cadeaucard is onbeperkt geldig en op elk moment inwisselbaar tegen de Bijenkorf-artikelen.
  • De digitale Cadeaucard blijft waardevol, ook restantbedragen blijven onbeperkt geldig.
  • De digitale Cadeaucard is online te bestellen met de waardes: 5,-, 10,-, 25,-, 50,- en 100,-.

Disclaimer

De eigendom gaat over op het moment van de ontvangst van de e-mail door de koper. Op het moment dat de e-mail verloren gaat of het account wordt gehackt, is het risico voor de koper. De Bijenkorf is op geen enkele manier aansprakelijk voor diefstal, verlies, vervalsing of misbruik van de digitale Cadeaucard. De Bijenkorf zal in geen geval het resterende tegoed uitkeren of verrekenen.