DIOR

Diorsnow Ultimate UV Shield Tone Up SPF50+ PA++ - verhelderende dagcrème

66,-
DIORDIOR Diorsnow Ultimate UV Shield Tone Up SPF50+ PA++ - verhelderende dagcrème206609017100000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat30 ml
Maat30 ml

De nieuwe Diorsnow Ultimate UV Shield Tone Up combineert de huidademende geëmulgeerde textuur met een lichtroze tint. De huidverzorging bedekt en egaliseert de teint en geeft deze een rozige gloed: de huidskleur lijkt onmiddellijk een nieuw leven ingeblazen.

De ademende Diorsnow Ultimate UV Shield-emulsieformule is voorzien van een nieuw UV-filtersysteem met in water oplosbare filters voor een beter ademend vermogen van de huid en een betere lichtreflectie.

VOORDELEN:
- Direct een licht rozige teint
- Een emulsie die de teint egaliseert

INGREDIËNTEN:
- Edelweiss uit de Dior-tuinen: het product van groene extractie, een ingrediënt met een uitzonderlijk verhelderend vermogen.
- ICELANDIC GLACIALTM water, 's werelds eerste gecertificeerde CarbonNeutral® natuurlijke bronwater, een bron van pure en onberispelijke uitstraling.

RESULTATEN: De huid lijkt de hele dag beschermd tegen stedelijke omgevingsfactoren (fijne deeltjes, blauw en infrarood licht, UVA- en UVB-stralen).

Vanaf de eerste applicatie: De huid is gehydrateerd 97% * Imperfecties vervagen 85% * De huid blijft fris 87% * * Na één applicatie. Zelfevaluatie, tevredenheidspercentage onder 60 Japanse vrouwen.

Bekijk meer