Winkels & Openingstijden
Klantenservice

ESSENTIEL ANTWERP

Voor de nodige dosis creativiteit in je garderobe, moet je bij Essentiel Antwerp zijn. Bij dit damesmodemerk vind je prachtige prints en feestelijke details, waarmee jij je garderobe een boost geeft. Essentiel Antwerp is het perfecte tegengif tegen verveling.
  • Home
  • arrow-small__rightESSENTIEL ANTWERP
20 artikelen
Filter & sorteer
20 artikelen
20 van 20 gezien

Essentiel Antwerp bij de Bijenkorf

Bij ESSENTIEL ANTWERP vind je originele damesmode volgens de laatste trends. De ontwerpen zijn gesierd met verrassende prints en uitgesproken teksten. Ook de pasvormen hebben een originele twist zonder afbreuk te doen aan je prachtige figuur. Kies jij voor een vrolijke ESSENTIEL ANTWERP top met een bloemetjes print? Of ga jij liever voor een feestelijke jurk? Maak een gebalanceerde mix tussen statement pieces en basic ESSENTIEL ANTWERP kledingstukken en wees vooral niet bang om je eigen stijl te laten zien.

Het liefdesverhaal achter ESSENTIEL ANTWERP

Als zoon van de modeontwerpster Nicole Cadine, groeide Esfan Eghtessadi op tussen textiel, schetsen en modecollecties. Op een avond ontmoette hij Inge Onsea en zij keerde zijn wereld ondersteboven. Voor Esfan was Inge de verwezenlijking van vrouwelijkheid en gratie. Inge werd zijn zijn muse, icoon én geliefde. Uit deze magische ontmoeting vloeide niet alleen een huwelijk en twee kinderen voort, maar ook het succesvolle modemerk ESSENTIEL ANTWERP waarin hun passie samenkomt.