Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Palette de Beauté Quatuor - oogschaduw palette

67,-
GucciGucci Palette de Beauté Quatuor - oogschaduw palette284709030640090

Kleur02 - Rosa Nitida

02 - Rosa Nitida
Online nog enkele items beschikbaar

Ontdek ´laag na laag´ hoe verschillende looks jou staan met Gucci Palette de Beauté Quatuor - Gucci Beauty's eerste multifunctionele vierdelige palet voor ogen, wangen en lippen. Het palet bevat vier prachtige multifunctionele, in laagjes aan te brengen kleuren die zich gemakkelijk laten blenden om eindeloze make-upcombinaties te creëren. Van zacht tot uitbundig: creëer verschillende looks en verken je diverse persoonlijkheden.

De formules
De lichte formules zijn uiterst gemakkelijk aan te brengen, voelen comfortabel aan en passen bij elk huidtype.
De poederformules blijven de hele dag goed zitten en hebben matte en satijnen finishes. De formules zijn te gebruiken als oogschaduw, blush en bronzer of highlighter.
De crème-achtige formule is gemakkelijk aan te brengen en levert een in laagjes opbouwbare dekking om de ogen een warmere uitstraling te geven. De formule is ook te gebruiken als lippenstift of blush.

Het assortiment
Het nieuwe palet is beschikbaar in drie verschillende en rijke kleurharmonieën: een universele nude bruin, een bloemig roze en een unieke Gucci Beauty-combinatie. Elk palet bevat een highlightertint, twee matterende poederoogschaduws en een op Gucci lippenstift geïnspireerde crèmeformule.
Summerina Brown - een nude bruin palet met een combinatie van witgoud glanzende Bud Blossom, de matte bruintinten Burnt Chestnut en Soft Hazel, en de flatteuze roze crèmetint Rosewood.
Rosa Nitida - een palet in bloemig roze met roségoud glanzende Fiery Rose, mat mauve Silky Rose, mat koraal Frosted Tulip en de crèmetint van de bestseller Gucci nude lipstick They Met in Argentina.
Wild Bouquet - een bijzonder palet met glanzend Royal Silver, mat groen Valentine Verdante, mat violet Delicate Lilac en de crèmekleur van de iconische Gucci red lipstick Marina Scarlett.

De verpakking
De must-have Palette De Beauté Quatuor zit in een compact gouden doosje, met op vintage geïnspireerde decoratie op de bovenkant. Het palet omvat daarnaast een spiegeltje en een duokwastje om meerdere effecten met nauwkeurige applicatie te kunnen creëren.

Gebruikstips;
Ontworpen voor elke stemming en elke look: Gucci Palette de Beauté Quatuor biedt eindeloze mogelijkheden om je creativiteit te verkennen.

Gebruik het meegeleverde duokwastje of breng het product aan met je vingers.

De soft look met Summerina Brown:
1. Veeg de middenbruine tint met het kwastje in de arcadeboog en de buitenste ooghoek.
2. Gebruik de sponszijde van de applicator om de wimperlijn en de buitenste hoeken met een donkerbruine tint te verdiepen. Vervaag dit met het kwastje.
3. Breng met je vinger glanzende oogschaduw aan op de binnenste twee derden van het ooglid. Tik daarbij lichtjes om deze prachtige kleur te intensiveren.
4. Breng met de vingers een crèmeformule aan op de appeltjes van de wangen terwijl je lacht. Klop zachtjes op de crème om deze te verspreiden en de randen te vervagen.
5. Doe met de vingers een vleugje Rosewood op je lippen.

De intense pink look met Rosa Nitida:
1. Breng met je vingers de crèmetint aan om een basis te creëren op je oogleden.
2. Breng met het kwastje de donkere oogschaduw aan op de buitenste ooghoek en de onderste wimperlijn om de intensiteit op te bouwen. Vervaag de kleur naar buiten en naar boven om een uitgetrokken vorm te creëren die de vorm van het oog nadrukkelijk accentueert.
3. Breng in een ruitenwisserbeweging met een kwastje de perziktint aan over het gehele ooglid.
4. Gebruik je vingers om de glanzende oogschaduw in de binnenste ooghoek aan te brengen. Tik hier zachtjes op om de kleur te intensiveren.
5. Breng met de vingers een crèmeformule aan op de appeltjes van de wangen en op je lippen. Klop zachtjes op de crème om deze te verspreiden en de randen te vervagen.

De graphic look met Wild Bouquet:
1. Breng met het kwastje de violet tint aan over het gehele ooglid om een basis te creëren.
2. Gebruik de punt van de sponsapplicator om een lijntje te maken met de groene tint. Volg de wimperlijn voor een nauwkeurig effect en verleng deze lijn.
3. Breng met je vingers een vleugje zilveren highlightingoogschaduw aan in de binnenste ooghoek.
4. Breng met de vingers de crèmeformule aan op de appeltjes van de wangen en op je lippen. Klop zachtjes op de crème om deze te verspreiden en de randen te vervagen.

Gucci67,-

Palette de Beauté Quatuor - oogschaduw palette