Winkels & Openingstijden
Klantenservice

HUGO & BOSS pakken & colberts voor heren

Op zoek naar een stijlvol pak of colbert dat klasse uitstraalt? Dan ben je bij HUGO & BOSS aan het juiste adres. BOSS Menswear wordt gekenmerkt door het maatwerk en biedt meer dan alleen het perfecte pak. Heb je meer een HUGO-persoonlijkheid? HUGO Menswear presenteert scherp gesneden en strak vormgegeven designs met een eigenzinnige twist.

HUGO & BOSS PAKKEN EN COLBERTS voor heren BIJ DE BIJENKORF

HUGO & BOSS zijn al jaren voorloper als het om pakken en colberts gaat. Bij de Bijenkorf vind je dan ook een breed aanbod van HUGO & BOSS pakken en colberts. Deze items variëren in kleur, maar ook in pasvorm. Zo vind je onder andere ‘slim-fit’-pakken en colberts, maar ook items met een ‘regular-fit’. Daarnaast zijn de items vervaardigd van verschillende materialen. Ga bijvoorbeeld voor een pantalon van scheerwol, of een net colbert van wolblend.

HUGO & BOSS PAKKEN EN COLBERTS MET EEN PERFECTE PASVORM

Of je nu op zoek bent naar een enkel item, of een compleet pak voor naar je werk: bij HUGO & BOSS vind je altijd waar je naar zoekt. In onze online shop vind je namelijk gehele pakken, maar ook losse colberts en pantalons van HUGO & BOSS. Deze items kun je in bijpassende varianten krijgen, maar zijn ook makkelijk te mixen en matchen: voor een speels resultaat. Waar je ook voor kiest, HUGO & BOSS bieden enkel items van hoge kwaliteit. Daardoor ziet ieder pak, colbert of pantalon er stijlvol én enorm chique uit.