Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightHeren
  • arrow-small__rightKleding
  • arrow-small__rightPakken & colberts

De colberts en pantalons van Selected Homme hebben een stijlvolle, Scandinavische stijl. Het Zweedse merk ontwerpt zakelijke colberts en pantalons in de kleuren blauw, groen en zwart. Bij de Bijenkorf vind je complete pakken en losse ontwerpen van Selected Homme.

Colberts en pantalons van Selected Homme voor heren bij de Bijenkorf

Een pak dient stijlvol en elegant te zijn. Selected Homme ontwerpt moderne pakken met een slim fit pasvorm. In de collectie van de Bijenkorf vind je gehele pakken, maar ook colberts en pantalons die los verkrijgbaar zijn.

Blauwe, groene en zwarte colbert van Selected Homme

Selected Homme heeft een scherp gevoel voor mode wat zich uit in pakken met elegante, eigentijdse fits. Een blauwe colbert van Selected Homme kan makkelijk gecombineerd worden met een nette blauwe pantalon. Selected Homme ontwerpt blauwe colberts in verschillende tinten. Zo kun je kiezen voor een blauwe colbert in donkerblauw of blauwgrijs. Ook varieert de materiaalkeuze van Selected Homme per collectie, van wol tot viscose. In de zomer kun je kiezen voor een colbert in een uitgesproken kleur donkerblauw, terwijl de blauwgrijze colbert in gemêleerde structuur vooral stijlvol is in de winter. In de collectie van de zwarte colberts van Selected Homme vind je ook modellen met bijpassende pantalons. Ook de groene colberts komen met bijpassende pantalon. De donkergroene kleur geeft het pak een eigentijdse twist.