Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Hobbs

Modern maar tijdloos, stijlvol met een twist en gemaakt met oog op de elegante en gesofisticeerde vrouw: hier staat het Londense merk Hobbs voor. De collectie bestaat uit mooie kleuren en prints en een pasvorm die iedere vrouw goed staat.

Hobbs

448 artikelen
Filter & sorteer
448 artikelen

Hobbs bij de Bijenkorf

Het Britse modemerk Hobbs richt zich op het ontwerpen van luxueuze, moderne dameskleding, zonder daarbij haar Engelse roots uit het oog te verliezen. In de Hobbs damescollectie vind je een waaier aan stijlvolle items, voor casual-, feestelijke- en zakelijke gelegenheden. Daarnaast biedt het merk een uitgebreid assortiment van Hobbs jassen. In de collectie vind je warme parka’s voor koud winterweer, maar ook stijlvolle trenchcoats en mantels van imitatiebont.

Hobbs: elegante, vrouwelijke kleding voor iedere gelegenheid

Het Londense merk laat zich niet verleiden door trends, maar kiest in voor stijlen die tijdloos zijn. Volgens Hobbs kun je op deze manier het langst genieten van je aankoop. De bijzondere stoffen, prints en afwerkingen zijn de trots van het merk: kwaliteit van materiaal en design staat voorop. Hobbs heeft intelligente collecties voor elk moment in het leven: van bruiloften tot verjaardagsfeesten. De Hobbs jurken zijn elegant, verfijnd en vrouwelijk en kunnen bij verschillende gelegenheden gedragen worden.