Hobbs

Modern maar tijdloos, stijlvol met een twist en gemaakt met oog op de elegante en gesofisticeerde vrouw: hier staat het Londense merk Hobbs voor. De collectie bestaat uit mooie kleuren en prints en een pasvorm die iedere vrouw goed staat.
  • Home
  • arrow-small__rightHobbs

Hobbs

402 artikelen
Filter & sorteer
402 artikelen

Hobbs bij de Bijenkorf

Het modemerk Hobbs heeft ieder seizoen een exclusieve damescollectie, bestaande uit kleding voor casual-, feestelijke- en zakelijke gelegenheden. Bij de Bijenkorf vind je onder meer de tops, jurken en rokken van Hobbs.

Hobbs: elegante, vrouwelijke kleding voor iedere gelegenheid

Hobbs staat bekend om de moderne pasvormen en het vrouwelijke maatwerk. Het Londense merk laat zich niet verleiden door trends, maar kiest voor stijlen die tijdloos zijn. Volgens Hobbs kun je op deze manier het langst genieten van je aankoop. Hobbs beloof luxe tegen een betaalbare prijs. De bijzondere stoffen, prints en afwerkingen maken Hobbs trots op al hun collecties. Hobbs heeft intelligente collecties voor elk moment in het leven: van bruiloften tot verjaardagsfeesten. De kledingcollectie van Hobbs is elegant, verfijnd en vrouwelijk.