Winkels & Openingstijden
Klantenservice

HUGO BOSS

Bij HUGO BOSS ligt de focus op kwaliteit en design, om zo geraffineerde en moderne collecties te verwezenlijken. BOSS ontwerpt business casual collecties met een fashion-forward attitude, voor personen met een unieke eigen visie en stijl.

HUGO BOSS

1.336 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
1.336 artikelen

HUGO BOSS bij de Bijenkorf

HUGO BOSS focust zich op de consument, maar houdt rekening met de toekomst. Op deze manier komt sinds 1923 mode tot stand die weet te inspireren, vernieuwend is en bovenal authentiek blijft naar de identiteit van het modebedrijf. Zowel jong en oud worden voorzien van luxe en een onconventionele stijl met HUGO BOSS.

Stijlvolle kleding van HUGO BOSS

Bij de Bijenkorf is maatwerk te vinden met een moderne en vooruitstreven kijk op de wereld. Zowel in de modecollectie van HUGO BOSS voor heren als voor dames wordt deze lijn vertaald naar trendgevoelige ontwerpen, maar dan wel met een smart casual touch. De dames kunnen zich hierdoor kleden in tuniekjurken, blouses en tops met een recht losvallend silhouet. De heren worden juist voorzien van de fijnste basics waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van grafische prints, streepdessins en logoprint. Zo hebben wij een groot aanbod T-shirts van HUGO BOSS voor heren. Ontdek alle geweldige items in onze collectie.

Zakelijk met HUGO BOSS

Bij HUGO BOSS kan je terecht voor moderne kostuums, overhemden en jassen voor heren. Zo kan je BOSS dragen naar kantoor en het park. HUGO BOSS voor dames kent een assortiment van BOSS waar je stijlvolle blazers, overhemden en pantalons scoort. Er kan worden gekozen voor krachtige kleuren in het zakelijke ontwerpen en zachte kleuren in het casual aanbod.

Accessoires en cosmetica van HUGO BOSS

Uiteraard is HUGO BOSS niet alleen vooraanstaand op het gebied van mode. Er bestaan namelijk ook vele HUGO BOSS schoenen, accessoires en cosmetica. Wat te denken van de prachtige HUGO BOSS horloges? Deze bestaan in zowel sportieve als fashion ontwerpen. Op zoek naar cosmetica? Daarvoor vind je bij de Bijenkorf diverse HUGO BOSS geuren, zoals BOSS BOTTLED voor heren en BOSS THE SCENT voor dames. Er is dus genoeg te ontdekken in ons uitgebreide assortiment van HUGO & BOSS. Ook biedt de Bijenkorf een breed assortiment aan HUGO BOSS sale.

Hoe valt HUGO BOSS?

De kleding van HUGO BOSS valt naar maat. Sterker nog, het is één van de handelsmerken van HUGO BOSS dat de kleding een goede fit heeft. Zo sluiten de HUGO BOSS jassen voor dames naadloos aan. Je kan bij Hugo Boss dus de maat bestellen die je gebruikelijk hebt.

Hoe is HUGO BOSS ontstaan?

Hugo Ferdinand Boss begon bijna een eeuw geleden zijn textielbedrijf met slechts enkele tientallen naaiers, in een dorpje ten zuiden van het Duitse Stuttgart. Tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande kledingmerken ter wereld, met prachtige collecties dames - en herenmode en HUGO BOSS accessoires.