HUGO BOSS

HUGO BOSS biedt een grote variëteit aan collecties. BOSS biedt sophisticated, moderne collecties met een focus op kwaliteit en design om een perfecte look te creëren. HUGO is ontworpen voor mensen die hun eigen visie hebben op stijl. Het merk biedt volledige business en casual collecties, altijd met een fashion-forward attitude.
  • Home
  • arrow-small__rightHUGO BOSS

HUGO BOSS

1.400 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
1.400 artikelen

HUGO & BOSS bij de Bijenkorf

HUGO & BOSS focust zich op de consument, maar houdt rekening met de toekomst. Op deze manier komt sinds 1923 mode tot stand die weet te inspireren, vernieuwend is en bovenal authentiek blijft naar de identiteit van het modebedrijf. HUGO & BOSS is onderverdeeld in de lijnen HUGO en BOSS. De Bijenkorf biedt beide lijnen van HUGO & BOSS voor dames, heren en kinderen. Zo kan jong en oud worden voorzien van luxe door BOSS en een onconventionele stijl door HUGO.

HUGO: de progressieve lijn van HUGO & BOSS

HUGO is de progressieve lijn van HUGO & BOSS. Bij de Bijenkorf is hiervan maatwerk te vinden met een moderne en vooruitstreven kijk op de wereld. Zowel in de modecollectie van HUGO & BOSS voor heren als voor dames wordt deze lijn vertaal in trendgevoelige ontwerpen, maar dan wel met een smart casual touch. De dames kunnen zich hierdoor kleden in tuniekjurken, blouses en tops met een recht losvallend silhouet. De heren worden juist voorzien van de fijnste basics waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van grafische prints, streepdessins en logoprint.

Het zakelijke BOSS van HUGO & BOSS

BOSS is de zakelijke lijn van HUGO & BOSS. Je kan terecht voor moderne kostuums, overhemden en jassen voor heren. Daarbij kent de BOSS Orange lijn diverse sportieve, nonchalante en urban-casual creaties. Zo kan je BOSS dragen naar kantoor en het park. HUGO & BOSS voor dames kent een assortiment van BOSS waarje stijlvolle blazers, overhemden en pantalons scoort. Er kan worden gekozen voor krachtige kleuren in het zakelijke ontwerpen en zachte kleuren in het casual aanbod.

Accessoires en cosmetica van HUGO & BOSS

Uiteraard is HUGO & BOSS niet alleen vooraanstaand op het gebied van mode. Er bestaan namelijk ook vele HUGO & BOSS schoenen, accessoires en cosmetica. Wat te denken van de prachtige HUGO & BOSS horloges? Deze bestaan in zowel sportieve als fashion ontwerpen. Op zoek naar cosmetica? Daarvoor vind je bij de Bijenkorf diverse HUGO & BUSS parfum, zoals BOSS BOTTLED voor heren en BOSS THE SCENT voor dames. Er is dus genoeg te ontdekken in ons uitgebreide assortiment van HUGO & BOSS. Ook biedt de Bijenkorf een breed assortiment aan Hugo Boss sale.