Nieuwe merken voor dames
Mode
03
SEP '22

Nieuwe merken voor dames

Ben je benieuwd naar de nieuwe merken die onlangs aan het assortiment van de Bijenkorf zijn toegevoegd? Wij zetten ze iedere maand voor je op een rij. Laat je inspireren en ontdek ons bijzondere aanbod aan stijlvolle mode en accessoires.

Geschreven door
AnitaContent creator damesmode

Ganni Jeans

Vanaf deze maand ontdek je bij de Bijenkorf, naast de reguliere Ganni collectie, de gloednieuwe Ganni Jeans lijn. Nét op tijd voor het najaar, aangezien denim het straatbeeld gaat veroveren. Van straight fit tot slim fit: ontdek je nieuwe favoriete jeans nu in de Ganni Jeans collectie.

Soeur

Durf uit je comfortzone te stappen met de klassiekers met een twist van het Franse Soeur. Het modelabel is ontworpen door twee zussen met verschillende persoonlijkheden, die elkaar wel complementeren, wat ook terug te zien is in de collectie. Van elegante pantalons tot verfijnde jurkjes en grofgebreide vesten: bij Soeur laat je je inspireren voor de mooiste najaarslooks.

Bella Dahl

De kledingstukken van het Amerikaanse modelabel Bella Dahl zijn de bouwstukken van een mooie capsule garderobe, waar je niet meer zonder zal kunnen. In de collectie vind je tijdloze silhouetten in ultiem zachte materialen met een flatterende pasvorm. Van verfijnde jurkjes tot klassieke blouses: welk item zie je binnenkort terug in je eigen garderobe?

Lanvin

Het luxe modehuis Lanvin is het op twee na oudste Franse modehuis dat nog in bedrijf is. Het modemerk staat namelijk al sinds 1889 bekend om elegantie en verfijning en heeft anno 2022 een trending twist gekregen. Ontdek alvast in de nieuwe collectie sneakers met speelse elementen en laat je inspireren voor het nieuwe modeseizoen.

4 van 7 artikelen gezien


Maison Hijab

De reis van Maison Hijab begon meer dan twee jaar geleden, met een idee dat voortkwam uit een behoefte aan hijaabs van hoge kwaliteit. Vastbesloten om een merk te creëren dat stereotypen doorbreekt en de wereld laat zien hoe krachtig en veelzijdig hijaabs kunnen zijn, leerde de oprichtster van Maison Hijab, Hajar L'Merrouni, alles wat er te weten valt over het maken van hijabs, van welke materialen te gebruiken tot het ontwerpen van hoogwaardige exemplaren.

Nog meer nieuwe merken

Ben je benieuwd geworden naar nog meer nieuwe merken die zijn toegevoegd aan het assortiment van de Bijenkorf? Neem dan een kijkje bij Totême of Neeve. Of bekijk hier alle nieuwe merken.

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer