Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Nieuwe merken voor dames
Mode
10
SEP '23

Nieuwe merken voor dames

Ben je benieuwd naar de nieuwe merken die onlangs aan het assortiment van de Bijenkorf zijn toegevoegd? Wij zetten ze iedere maand voor je op een rij. Laat je inspireren en ontdek ons bijzondere aanbod aan stijlvolle mode en accessoires.

Gecreëerd door
AnitaRedacteur Mode

Casablanca

Casablanca is een opvallend modemerk dat in korte tijd de wereld van de high-end mode heeft veroverd. Opgericht door de Frans-Marokkaanse ontwerper Charaf Tajer, staat Casablanca bekend om zijn unieke esthetiek die een brug slaat tussen Parijse chic en Marokkaanse flair. Het merk staat bekend om zijn levendige kleurenpalet, gedurfde prints en weelderige materialen. De collecties zijn geïnspireerd op reizen en avontuur, waarbij Tajer's persoonlijke ervaringen en culturele invloeden worden weerspiegeld in elke creatie.

J.W. Anderson

J.W. Anderson is een vooraanstaand modehuis, opgericht door de Noord-Ierse ontwerper Jonathan William Anderson, dat bekend staat om zijn avant-gardistische en grensverleggende ontwerpen. Het mixen van traditionele ambacht met eigentijdse mode zit in het DNA van J.W. Anderson en zijn collecties omvatten vaak onverwachte materialen, vormen en texture.

NOTSHY

Het eigentijdse modelabel NOTSHY onderscheidt zich door zijn tijdloze en luxueuze kasjmierkleding. Het merk werd opgericht met als doel om hoogwaardige mode te creëren die comfortabel en stijlvol is, met een focus op het gebruik van kasjmier, een van 's werelds meest luxueuze en zachte materialen.

Envii

Van modebewuste trendsetters tot stijlbewuste minimalisten: de kleding van het Deense modelabel Envii is een veelzijdige aanvulling op elke garderobe. De collecties van het merk bieden comfort en stijl voor zowel dagelijkse bezigheden als feestelijke partijen.

Nog meer nieuwe merken

Ben je benieuwd welke nieuwe merken nog meer zijn toegevoegd aan het assortiment van de Bijenkorf? Neem dan een kijkje bij merken als Sporty & Rich of The Frankie Shop. Ontdek onze nieuwe luxe merken en collecties of bekijk hier alle nieuwe damesmerken.

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer