Herfst/Winter Schoenentrends 2019

Geschreven door

Anita, Content creator damesmode

Ga jij dit najaar voor cowboylaarzen, colourblock sneakers of kies je liever voor een chelsea boot met slangenprint? Goed nieuws: wat je keuze ook is, met deze schoenentrends voor herfst/winter 2019 zal je gegarandeerd het straatbeeld veroveren.

1. Schoenentrend: nieuwe dierenprints

Dit seizoen zijn de luipaarden en panters van de troon gestoten en maken deze plaats voor nieuwe dieren zoals slangen en krokodillen. Maak een statement met een geprint paar schoenen onder een ingetogen outfit of combineer verschillende prints in één outfit.

2. Schoenentrend: hoge laars

De hoge laars blijft de komende maanden een grote favoriet. De collecties van jonge (instaproof) merken als Paris Texas en Toral zitten er vol mee. Of je nu kiest voor een over de knie laars of juist net eronder: het kan allemaal. Wil je helemaal on trend zijn? Kies dan voor een wit exemplaar met crocostructuur.

3. Schoenentrend: colourblock sneakers

Vorig jaar veroverden de witte chunky sneakers het straatbeeld en dit jaar zien we het tegenovergestelde: de colourblock sneaker is helemaal in. Merken als Chloé hebben de trend gezet met statement exemplaren, maar er zijn ook genoeg subtiele modellen te vinden in onze collectie.

4. Schoenentrend: western

Beleef de wereld van het wilde westen met de cowboylaarzen van het moment. Nog nooit zagen we zoveel verschillende varianten voorbij komen van deze populaire schoen. Tip: combineer de laars met een zwierige midi- rok of jurk voor dé herfstproof look.

Kies (mode)bewust

Om al het moois op onze planeet te behouden, is het van belang duurzamere keuzes te maken. Ontdek daarom ook onze schoenencollectie met duurzame opties: gemaakt met respect voor mens, dier en/of milieu.

Herfst/winter Tassentrends 2019

Van subtiele logo's tot colourblock: ontdek ook de mooiste tassen van dit seizoen. Wat je keuze ook is, op basis van de laatste trends is heel veel mogelijk. Bekijk de tassen