Stijlvol naar je werk Wat dragen de Bijenkorf medewerkers naar kantoor?

Geschreven door

Anita, Content creator damesmode

Op het hoofdkantoor van de Bijenkorf luidt de dresscode: draag waar je je lekker in voelt, maar houd het stijlvol. Ontdek hoe de werknemers van de Bijenkorf hun unieke stijl verwerken in hun zakelijke outfits en laat je inspireren.

Marjolijn - Marketing directeur

Voor een stijlvolle kantooroutfit heb je talloze opties, maar met een maxi-jurk+ zit je altijd goed. Kies voor een opvallende print of felle kleur om jezelf te laten zien en laat je persoonlijke stijl terugkomen in de schoenen. Houd het comfortabel met een paar sneakers of ga juist voor een chique look met vrouwelijke pumps+.

Puck - Creative Designer

De creatieve functie van Puck is terug te zien in haar stijl. Ze is niet bang om te experimenteren en houdt niet van geheel gepolijste looks. Rommelig is leuker. Geloof niet in opvattingen als boven aansluitend, onder oversized of andersom. Net zoals je kunt spelen met print- en materiaalcombinaties, geldt dat ook voor de pasvorm.

Melissa - Product Specialist

Volgens Melissa zit het geheim van een goede kantooroutfit in de combinatie van klassieke items met stoere eye-catchers. Combineer een casual sneaker met een zakelijke blazer+, of juist andersom: een hoodie+ met stijlvolle hakken. Voeg wat extra magie aan je outfit toe door een kleurrijke plissérok+ te dragen of te kiezen voor opvallende oorbellen.

Anita - Content Creator

Een stijlvolle designertas, een mooie witte blouse en een strakke pantalon vormen een goede basis voor je werkgarderobe. Mijn tip: durf deze tijdloze items combineren met it-items zoals een geruite rok, opvallende schoenen of statement sieraden.

Online personal styling

Wil je graag persoonlijk styling advies voor jouw perfecte kantooroutfits? Maak dan kosteloos gebruik van onze Online Personal Styling service.

Stijlvol met de mooiste merken Nieuwe collectie

Verfris je garderobe met de mooiste items uit de nieuwe collectie