Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Christmastrends 2023
Lifestyle
01
SEP '23

Kersttrends 2023: de mooiste kerstdecoratie

Dit jaar wordt de kerstperiode een ware viering van liefde en creativiteit, met kersttrends die de harten van alle feestliefhebbers sneller doen kloppen. Laat je betoveren door een kerstseizoen vol verrassingen en ontdek onze favoriete trends voor een onvergetelijke Kerst.

Gecreëerd door
KristenRedacteur

Cabaret der Liefde

Dit seizoen draait alles om de kunst van het verleiden, met een kerstsfeer die doordrenkt is van romantiek en glamour - het Cabaret der Liefde. Deze extravagante trend, geïnspireerd op de mysterieuze ambiance van de Parijse nachtclubscene, is voor de ultieme romantici die de liefde willen vieren tijdens kerst. Sensuele en uitdagende elementen voeren hier de boventoon. Laat je verleiden door fluwelen texturen en gewaagde ornamenten als korsetten, naaldhakken, champagne glazen en meer.

Verleiding ten top

4 van 10 artikelen gezien


Bourgondisch chique

Haal een warme en gezellige sfeer in huis, die doet denken aan het rustieke leven op het platteland. Warme en aardse tinten als bruin, bosgroen en ivoor zijn hier alom aanwezig. Kies daarnaast voor een boom met eenvoudige ornamenten die de natuurlijke wereld weerspiegelen, zoals hertjes en paddenstoelen. Zo creëer je een uitnodigende sfeer met een vleugje landelijk charme voor een knusse Kerst.

Warm en knus

4 van 12 artikelen gezien


Onmisbare ornamenten

In deze unieke collectie ornamenten is er voor ieder wat wils: we dagen de traditionele kerstboomdecoraties uit met een vrolijke knipoog. Investeer in humoristische ornamenten, uiteenlopend van discoballen en cocktails tot kroketten en frietzakken om zo je speelse kant te tonen. Laat je persoonlijke stijl schitteren in je kerstversiering of geef deze parels cadeau aan iemand waarvan je houdt.

Maak het alledaagse bijzonder

4 van 8 artikelen gezien


Magie voor in de boom

De voorliefde voor de echte klassiekers is ook dit jaar alom aanwezig. Tijdloze en betoverende kerstversiering die de traditionele kerstclichés belichaamt, creëert een gemoedelijke, nostalgische sfeer. Sprankelende ornamenten in herkenbare kleuren als rood, groen en geel zijn in dit geval zeer welkom. Transformeer je huis tot een winterwonderland met extra veel glitter en waan je in een ultiem winters sprookje.

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer