Christmastrends 2022
Lifestyle
01
OKT '22

Kersttrends 2022: de mooiste kerstdecoratie

Kerst is een tijd van verlangen en ontvangen wat ons hart begeert. Een tijd van samenzijn, plezier en genieten. Daar hoort natuurlijk een schitterende kerstboom bij. Kies jij voor de klassieke kerstkleuren of wordt jouw boom dit jaar ondergedompeld in een modern thema? Ontdek hier alle kersttrends van 2022.

Uitbundig Feest

Wordt kerst bij jou thuis het liefst uitbundig gevierd, met de gekste ornamenten en de opvallendste kleuren in de boom? Laat je dan inspireren door de kersttrend 'Uitbundig Feest'. In dit thema vinden shopaholics en beautylovers hun gading, met glamoureuze ornamenten in de vorm van tassen, sneakers en lipsticks. Voor wie uitbundig wil vieren én versieren.

Glitter & glamour

4 van 8 artikelen gezien


Een Vertrouwde Kerst

Donkerrood, klassiek goud en diepgroen: het zijn de typische kleuren van een alom geliefde kerstboom. De kersttrend 'Een Vertrouwde Kerst' is geïnspireerd op wat de natuur dit seizoen te bieden heeft. Paddenstoelen, eikeltjes of dennenappels: versier de boom met deze sprankelende ornamenten en handgedecoreerde kerstballen voor een feestelijke en vertrouwde look.

Tijdloze favorieten

4 van 8 artikelen gezien


Een Feest Vol Liefde

De ultieme kersttrend voor tortelduifjes die de liefde willen vieren tijdens kerst. In het thema 'Een Feest Vol Liefde' vind je kleuren als kers(t)rood, glanzend goud, stralend wit en suikerspinroze. Versier de boom met trouwschoenen, een roze cupido en een kerstman met een hartjesbril voor romantische en sfeervolle feestdagen.

Romantiek ten top

4 van 8 artikelen gezien


Verlangen Naar Kalmte

Liefhebbers een minimalistische kerstboom kunnen terecht bij de kersttrend 'Verlangen Naar Kalmte'. Rustige, warme kleuren als beige, bruin, goud en poederroze voegen warmte en gezelligheid toe. Met prachtig vormgegeven ornamenten van natuurlijke materialen als papier, karton en hout haal je de kerstsfeer op een unieke manier in huis.

Subtiel & sfeervol

4 van 8 artikelen gezien


Nostalgisch Genieten

Geef de boom dit jaar een vleugje vintage American feel. In deze kersttrend vind je coole ornamenten in de vorm van milkshakes, donuts en hamburgers. Levensgenieters kunnen er hun hart aan ophalen, maar ook sportfanaten vinden binnen dit thema unieke ornamenten. Een American football, rolschaats of basketbal: dit thema is pure nostalgie.

Terug in de tijd

4 van 8 artikelen gezien


Een Betoverende Toekomst

Voor wie liever vooruit kijkt, is er de futuristische kersttrend 'Een Betoverende Toekomst'. In een mysterieus en duister kleurenpalet ontdek je fonkelende planeten, astronauten, ufo's en raketten. Perfect voor wie houdt van het buitenaardse of zich laat leiden door de sterren.

Voor astrologen en ruimtevaarders

4 van 6 artikelen gezien


Onmisbare ornamenten

In deze kersttrend is er voor elk wat wils. Je vindt er komische ornamenten, uiteenlopend van kroketten en beschuit met muisjes tot earpods en bordspellen. Hang je favoriete dingen in het leven in de boom of geef ze cadeau aan iemand waarvan je houdt.

Alle gekheid aan een hanger

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer