Kersttrends 2020
Lifestyle
12
OKT '20

Kersttrends 2020

Van klassieke rode ballen tot sneeuwwitte ornamenten en van planten en bloemen tot een circusthema: dit zijn de kersttrends van 2020 voor in de boom en de rest van het huis.

placeholder
Geschreven door
IngridContent creator lifestyle

Klassieke kerst

De klassieke kerstkleuren rood, groen en goud zijn elk jaar weer ongekend geliefd. Versier de boom met sprankelende engelen en handgedecoreerde kerstballen voor een feestelijke en tijdloze look. Hier lees je wat je precies nodig hebt voor een klassieke kerstboom in vier eenvoudige stappen.

Klassieke kerst

4 van 8 artikelen gezien


Vrolijk feest

2020 is het jaar van digitale borrels en facetime-verjaardagen. Des te meer reden om tijdens de feestdagen nog eens stil te staan bij al die memorabele momenten. Van verjaardag tot geboorte en sportoverwinning, met deze kleurrijke kersttrend maak je er een vrolijk feestje van.

Vrolijk feest

4 van 8 artikelen gezien


In de wintertuin

Met een beetje geluk is de winter koud en droog. Het bos kraakt onder je laarzen, in de tuin ontdek je allerlei diertjes die beschutting zoeken. Haal met deze trend vol groen- en bruintinten het winterse buitenleven naar binnen. Hoe dat precies in z'n werk gaat, lees je hier.

In de wintertuin

4 van 8 artikelen gezien


Zalig circus

Het circus is een magische plek en bij deze kersttrend is dan ook niets te gek. Draaimolens en trompetten, exotische dieren en natuurlijk popcorn en kauwgomballen. Maak van je boom een zalig circus in het herkenbare kleurenpalet van wit, rood, zwart en blauw. Hier lees je wat je precies nodig hebt voor zo'n magische boom.

Zalig circus

4 van 7 artikelen gezien


Op de Noordpool

Houd jij van elegante, minimalistische kerstversiering? Dan is deze kersttrend geïnspireerd op de Noordpool helemaal jouw stijl. Alle kerstballen en ornamenten zijn wit of zilver met slechts een klein beetje kleur. Ideaal voor een chique, winterse boom.

Op de Noordpool

4 van 8 artikelen gezien


Komische kerst

Dit is dé kersttrend voor shopaholics, food freaks en dierenliefhebbers. De komische ornamenten lopen uiteen van avocado's tot game controllers en van sushi tot flamingo's. Hang je favoriete dingen in het leven deze Kerst in de boom of geef ze cadeau aan iemand waarvan je houdt.

Komische kerst

4 van 8 artikelen gezien


Op reis

Op safari door Afrika, duiken in Australië of juist op stedentrip naar de kaashoofdstad van ons land: vakantie vieren ging dit jaar niet van een leien dakje. Deze kersttrend is dan ook voor de reisliefhebbers, zodat je in ieder geval nog op vakantie kunt in je eigen boom.

Op reis

4 van 8 artikelen gezien


150 jaar de Bijenkorf

Misschien wel onze favoriete trend: exclusieve kerstballen en ornamenten gemaakt ter ere van de 150e verjaardag van de Bijenkorf. Geef jouw mooiste herinneringen aan de Bijenkorf een plekje in de boom of verras er iemand anders mee.

150 jaar de Bijenkorf

4 van 8 artikelen gezien