Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Samen is het magisch Kersttrends 2019

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Met de winter in aantocht verheugen we ons volop op het feestseizoen. Ontdek hier onze gloednieuwe kerstcollectie en shop alvast de mooiste kerstballen en ornamenten.

de Bijenkorf iconen

Een sprankelende champagne, een nieuwe koffer voor op reis of een prachtig ingepakt cadeau. Geef jouw mooiste herinneringen aan de Bijenkorf een plekje in de boom of verras er iemand anders mee.

Magische Kerst

Kerst is een magische tijd en dat mag zeker gevierd worden met een eigentijds thema. Combineer glitter met groen voor een sprookjesachtige sfeer of ga voor een Scandinavische look met een witte basis en rode accenten.

Klassieke Kerst

De klassieke kerstkleuren rood, groen en goud zijn elk jaar weer ongekend geliefd. Versier de boom met sprankelende engelen en handgedecoreerde kerstballen voor een feestelijke en tijdloze look.

Kleurrijke Kerst

Wil je liever geen klassieke, maar wel een kleurrijke boom? Dompel de kerstboom dan onder in kerstballen in neonkleuren en ornamenten in de vorm van hamburgers, fruit en wilde dieren. Welke combinaties je ook maakt, met de kersttrends Neon 90's en Komische Kerst wordt je kerstboom een feestje om naar te kijken.

Reis door de ruimte

Voor een bijzondere kerstboom met een winsterse uitstraling zijn de kleuren blauw, roze, goud en zilver de uitgelezen keuze. Vertel een verhaal met jouw decoratie en begin onderaan met ruimteschepen en astronauten, om te eindigen met glitterende sterren. Een reis door de ruimte die zeker indruk zal maken op je gasten.

Wonen & Vrije tijd Alles voor de feestdagen

Creëer je eigen sprookje met onze betoverende kerstdecoratie, de lekkerste kerstrecepten en de mooiste cadeaus voor onder de kerstboom