Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Jo Malone London

Jo Malone is het geurmerk dat het Britse erfgoed symboliseert: een ingetogen stijl met een onverwacht gevoel voor verfijning, tijdloos en elegant, maar tegelijkertijd eigenzinnig. Het merk biedt niet alleen de meest luxueuze parfums, maar ook geurkaarsen, badoliën en geurstokjes.

Jo Malone London

158 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
158 artikelen

Jo Malone London bij de Bijenkorf

Het Britse merk Jo Malone London is opgericht in 1963 door Jo Malone. Toen het in 1963 opgericht werd, durfde men nooit te dromen dat het uit zou groeien tot zo’n geliefd merk. In 1999 is dit merk overgenomen door Estée Lauder. Het merk staat vooral bekend om haar luxueuze parfums en kaarsen, badproducten en huisgeuren. Daarnaast heeft het Jo Malone London ook een geurencollectie voor heren.

Damesgeuren van Jo Malone London

Jo Malone werd in Nederland bekend door de verrassende combinaties waar hun geuren om bekend staan. Een van de meest populaire geuren is de Wood Sage & Sea Salt geur, een geur met aroma's van hout en zeezout. Op te frissen met een geur zoals Peony's & Blush Suede.

Herengeuren van Jo Malone London

Jo Malone London heeft voor heren een heerlijke collectie met geuren en verzorgingsproducten ontwikkeld. Bij de geuren kun je kiezen voor sterkere geuren met aroma’s van hout en leer of kies voor een frissere geur met grapefruit of basilicum.

Jo Malone huisgeuren

Jouw huis kan ook verrijkt worden met de heerlijke geuren van Jo Malone London, door middel van geurstokjes, geurkaarsen, linnensprays en huisparfums. De geuren zijn in te delen in de categorieën citrus, fruitig, licht bloemig, bloemig, kruidig en houtachtig. Zo is er altijd een geur die bij je past.

De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De kleinste maat geurkaars is het reis-formaat en deze is perfect om mee op reis te nemen zodat je ook als je van huis bent je vertrouwde geur bij hebt.

De fijnste verzorgingsproducten en geuren voor dames

Jo Malone London is er voor dames naast heerlijke exclusieve geuren ook op het gebied van doucheproducten, handzeep en handcrèmes. De producten hebben allemaal een klassieke en romantische vormgeving en dit zorgt in combinatie met de heerlijke geur voor een ultiem gevoel van ontspanning. Hou je van een kruidige geur of ga je liever voor zoet? De producten van Jo Malone London laten allen een subtiele geur achter op jouw huid.

Schrijf je in voor de Jo Malone beauty masterclass en laat je adviseren door onze kundige beauty experts.