Winkels & Openingstijden
Klantenservice

JURA

JURA heeft zeer geavanceerde technieken ontwikkeld waarmee koffie op persoonlijke voorkeuren kan worden afgestemd. Immers, smaken verschillen. JURA beschouwt haar koffiemachines als designobjecten voor het interieur. JURA zet een assortiment topproducten in de markt met als enig doel: het beste kopje koffie te zetten. JURA – If you love coffee.

JURA

39 artikelen
Filter & sorteer
39 artikelen
39 van 39 gezien

JURA bij de Bijenkorf

Koffie zetten met Zwitserse precisie: dat kan met de koffiezetapparaten van JURA. De Bijenkorf biedt een uitgebreide selectie aan diverse koffiemachines van het Zwitserse merk. Van espressomachines tot verschillende soorten koffiemachines en bijbehorende accessoires. Wanneer je een koffiemachine van JURA in huis haalt, dan haal je kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in huis.

Waarom kiezen voor een koffiezetapparaat van JURA?

Er zijn over 70 ingenieurs betrokken geweest bij het tot stand komen van de koffiezetapparaten van JURA. Zij hebben slechts één doel voor ogen, namelijk jou van de beste verse koffie voorzien middels één druk op de knop. Hoewel de koffiemachines zijn verrijkt met de nieuwste technologieën zoals het Pulse Extraction Process, zijn ze zeer gemakkelijk te bedienen. Wat betreft design: met hun expressieve en zuivere vormen volgens Zwitsers ontwerp zijn de apparaten ook nog eens een lust voor het oog.

Onze verschillende JURA koffiemachines

Ons aanbod JURA koffiemachines kent een uitgebreide selectie aan diverse modellen. Zo kun je kiezen uit apparaten waarmee je 1 of 2 kopjes koffie per zetbeurt kunt bereiden. Houd je wel van enige variatie in jouw koffie-repertoire, kies dan voor een model waarmee je onder andere ook latte machiato’s en cappuccino’s mee kunt bereiden. Zoek je een JURA Koffiemachine met alles erop en eraan? Ga dan voor één van de modellen met touchscreen-kleurendisplay. Hiermee selecteer je eenvoudig jouw favoriete koffie. Eenmaal jouw ideale JURA koffiemachine op het oog? Bekijk dan ook eens onze accessoires zoals de speciale JURA melksysteemreinigers of waterfilters. Zo houd je jouw koffiezetapparaat in optimale conditie.