Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Luxe kerstpakketten

Luxe kerstpakketten

De Bijenkorf heeft een afdeling die zich volledig richt op luxe kerstpakketten en relatiegeschenken. De geschenken zijn gevuld met smakelijke producten maar ook met luxe, feestelijke en originele cadeaus. Kerstpakketten, de Bijenkorf cadeaukaarten zijn eenvoudig online te bestellen. Naast de kerstpakketten en cadeaukaarten kan er ook dit jaar weer gebruik worden gemaakt van de kerstbestelservice om uw kerst nog feestelijker te maken.

Kerstpakketten online bestellen

De Bijenkorf heeft een grote verscheidenheid aan luxe kerstpakketten en relatiegeschenken samengesteld van onder meer champagne, de mooiste wijnen, delicatessen en beauty-artikelen. De Bijenkorf kerstpakketten zijn eenvoudig online te bestellen.

LUXE KERSTPAKKETTEN OP MAAT

Naast de aangeboden cadeaupakketten, kunt u ook uw eigen kerstgeschenk samenstellen. Van een mooie fles wijn of luxe doos bonbons tot uitgebreide pakketten met champagne en delicatessen; uiteraard aangevuld met andere feestartikelen van de beautyafdeling, koken en tafelen of woonaccessoires.

Onze afdeling Cadeauservices helpt u graag met een persoonlijk advies. Vul het formulier onderaan de pagina in voor meer informatie of een offerte.

De Bijenkorf cadeaucard zakelijk

Een cadeaucard standaard of onpersoonlijk? Nee hoor. Met de Bijenkorf Cadeaucard schenk je persoonlijke aandacht én een persoonlijke keuze uit een wereld van geschenken. Wilt u uw personeel of relaties een de Bijenkorf Cadeaucard geven, dan is het mogelijk om deze te laten bedrukken met uw eigen logo.

Kerstbestelservice

De Bijenkorf heeft een speciale Kerstbestelservice waarbij je de mooiste champagnes, wijnen, taarten en zoetigheden kunt bestellen voor een feestelijke Kerst.

Voor meer informatie:

de Bijenkorf Cadeauservice

Telefoon: 020 808 9333

Email: [email protected]