Melkopschuimers

Géén koffie zonder melkopschuimer. Voor de liefhebbers van cappuchino’s, latte machiato of een flat white is dat extra beetje opgeklopte melk hoognodig. Hier vind je melkopschuimers van merken als Aerolatte, Bialetti en Solis. Met een melkopschuimer maak je koffie voor elk verwenmoment.

17 artikelen
Filter & sorteer
17 artikelen
17 van 17 gezien

Géén koffie zonder melkopschuimer. Voor de liefhebbers van cappuchino’s, latte machiato of een flat white is dat extra beetje opgeklopte melk hoognodig. Hier vind je melkopschuimers van merken als Aerolatte, Bialetti en Solis. Met een melkopschuimer maak je koffie voor elk verwenmoment.

Melkopschuimers bij de Bijenkorf

Wist je dat het in Italië na 11 uur ’s ochtends niet gebruikelijk is om nog cappuccino te drinken? In Nederland bestaat deze gewoonte niet, wij kunnen de hele dag door aan de cappuccino. En gelukkig maar, want het blijft een heerlijke drank! Als je een écht goede cappuccino, latte macchiato of flat white wilt zetten, dan gebruik je natuurlijk een melkopschuimer. Bij de Bijenkorf geen gebrek daaraan, je kunt namelijk kiezen uit een tiental topmerken. Een aantal van de opschuimers is automatisch, maar voor diegenen onder ons die niet vies zijn van wat noeste arbeid is er ook genoeg leuks te vinden. Hieronder zullen wij enkele van deze merken wat verder toelichten.

Melkopschuimers van Aerolatte, Solis en Bialetti

Met de melkopschuimers van Aerolatte heb je mooi opgeschuimde melk in korte tijd. Alle melkopschuimers van dit merk zijn elektrisch of werken op batterij. Er zitten enkele verschillen tussen de apparaten: zo warm je met de grande en met de compact melkopschuimer direct jouw melk op terwijl ‘ie opschuimt, terwijl je dit met de melkopschuimers met garde nog apart moet doen. Wel hebben deze melkopschuimers het voordeel dat ze op batterij werken en daardoor snoerloos zijn.

De melkopschuimers van Solis onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen voor de behuizing, en door het verwerken van verschillende standen op de apparaten. Je kunt bijvoorbeeld de Cremalatte van Solis gebruiken voor niet alleen het opwarmen en opschuimen van melk, maar ook voor het mengen en doorroeren van melk met een smaakje. Met de Cremissimo melkopschuimer kun je daarentegen de temperatuur van de verwarming zelf regelen, zodat je als een echte pro de melk qua temperatuur precies goed krijgt.

Met de melkopschuimers van Bialetti werk jij handmatig naar de beste opgeschuimde melk toe (met uitzondering van de elektrische 115ml opschuimer). Het is even werken, maar het grote voordeel hieraan is dat je de melk qua stevigheid precies naar jouw hand kan zetten!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl