Koffiemolens

Met een koffiemolen in huis ben jij te alle tijden voorzien van vers gemalen koffie. Maak hier jouw keuze uit onze diverse modellen van gerenommeerde merken zoals Solis en Graef. Kies jij voor de elektrische koffiemolen of ga je op de nostalgische toer met één van de handmatige modellen?

16 artikelen
Filter & sorteer
  • 16 artikelen
16 van 16 gezien

Koffiemolens bij de Bijenkorf

Ben je niet in het bezit van een koffiezetapparaat met ingebouwde koffiebonenmaler? Dan is de koffiemolen een echte uitkomst. Het vergt wellicht een paar extra stappen, maar dan ben je alsnog voorzien van vers gemalen koffie! Hiermee zet je uiteraard de lekkerste koffie. De Bijenkorf biedt diverse modellen koffiemolens: van elektrisch tot handmatig. Zo zit het juiste exemplaar er vast voor jou bij.

Koffiemolens van Solis en Graef

De koffiemolens van Solis zijn verkrijgbaar in uiteenlopende modellen: van eenvoudig met 3 standen tot 60 maalgraadinstellingen voor ultieme precisie. De molens zijn vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal. Ook biedt Solis complete sets waar zowel een espresso machine als koffiemolen bij inbegrepen zitten. Koffiebonen vermalen zonder lawaai: dat kan met de koffiemolens van Graef. Met deze koffiemolens kun je geluidsarm jouw favoriete koffiebonen vermalen voor het maken van filterkoffie of espresso’s. De apparaten zijn voorzien van 40 standen.

Koffiemolens in nostalgische designs

Ben je niet vies van wat noeste arbeid? Wij bieden ook koffiemolens die zijn ontworpen naar ouderwets design. Hiermee bedien je de hendel handmatig totdat de koffiebonen zijn gemalen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de koffiemolens van Peugeot of de koffiemolens van Inno Cuisinno. Dit type koffiemolens zijn echte blikvangers voor op het aanrecht, dankzij het gelakte beuken- of walnoothout. Het roestvrij stalen maalwerk in combinatie met de houten lade en hendel is een lust voor het oog.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl