Theedozen

Thee uitserveren is keer op keer een feestje met onze prachtige theedozen. Ga voor de klassieke houten of bamboe modellen met glazen venster van Bredemeijer en Point-Virgule, of kies voor de sierlijk gedecoreerde theedozen van Rituals. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

6 artikelen

Thee uitserveren is keer op keer een feestje met onze prachtige theedozen. Ga voor de klassieke houten of bamboe modellen met glazen venster van Bredemeijer en Point-Virgule, of kies voor de sierlijk gedecoreerde theedozen van Rituals. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Theedozen bij de Bijenkorf

Houd je ook zo veel van thee en weet je soms niet wat je aan moet met al die losse theedoosjes van karton? Dan is de theedoos het antwoord: hiermee berg je al die theezakjes netjes en stijlvol op. In onze webshop kun je terecht voor een ruime selectie theedozen van diverse merken. Met of zonder venster, van bamboe of van metaal, eenvoudig of met een mooi patroon: voor iedere smaak is er een passend exemplaar te vinden.

Op stijlvolle wijze thee presenteren doe je met een theedoos

Ben je net klaar met dat heerlijke etentje, dan breekt het moment aan om af te sluiten met een lekker kopje thee. Wanneer je de thee aan jouw gasten presenteert, staat dat natuurlijk veel beter als de thee netjes is uitgesteld in een mooie theedoos. Wanneer je kiest voor een model met een glazen venster, kun je ook nog eens in één oogopslag zien wat voor theesoorten er zijn. De theedozen met een leuk motiefje staan weer erg leuk als decoratief item voor in de keuken.

Theedozen van Rituals en Bredemeijer

Mogen jouw theedozen wel gesierd zijn met een mooi patroontje? Kijk dan zeker eens naar ons assortiment Rituals theedozen. Hier tref je diverse soorten sierlijke exemplaren, allen verrijkt met een elegant patroon. Kies bijvoorbeeld voor een theedoos met een patroon in de vorm van Japanse kersenbloesem, romantische Engelse rozen of Marokkaans Hammam tegeltjespatroon. Ben je wellicht op zoek naar een meer traditioneel ogende theedoos? Bekijk dan de collectie Bredemeijer theedozen. Hier vind je exemplaren met een glazen venster om jouw thee mooi in uit te stellen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl