Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kusmi Tea

Sinds 1867 brengen de unieke en traditionele theesmaken van Kusmi Tea mensen samen. Stap in de wereld van Kusmi Tea en ontdek toegankelijke en kwalitatieve soorten thee die bedoeld zijn om te delen. Proef het optimisme in elke slok.

Kusmi Tea

48 artikelen
Filter & sorteer
48 artikelen
48 van 48 gezien

Kusmi Tea bij de Bijenkorf

Als theeliefhebber ben je vast benieuwd naar de theesmaken van Kusmi Tea. De Bijenkorf heeft een uitgebreide Kusmi Tea collectie met onder meer groene thee, rooibos thee, zwarte thee en detox thee.

Groene thee, theesets, losse thee en detox thee

Kusmi Tea streeft naar heerlijke thee met het behoud van alle gezondheidsvoordelen. Zo is de groene thee van Kusmi Tea rijk aan vitamines. Daarnaast heeft het theemerk verschillende soorten zwarte thee. De zwarte thee van Kusmi Tea is aangenaam en puur om te drinken en wordt vaak als basis gebruikt voor een gearomatiseerde thee. Kusmi Tea heeft zwarte thee in combinatie met specifieke smaken, zoals Earl Grey en English breakfast. Houd je meer van rooibos thee? Ontdek de verschillende soorten rooibos thee van Kusmi Tea, met orginele, kruidige en zoete smaken. De thee van Kusmi Tea is verkrijgbaar in losse thee, theesets en theedozen. Leuk als cadeautje voor jezelf of verras een ander! Ben je ook benieuwd naar onze collectie theeservies? De high tea is niet compleet zonder stijlvolle theemokken!