La Mer

Ruimtevaartfysicus Dr. Max Huber liep brandwonden op door een laboratoriumongeval en begon een persoonlijke zoektocht naar een middel om zijn huid te genezen. Hij perfectioneerde het voedingsrijke Miracle Broth,™ bron van de diepgaande transformatiekrachten van La Mer. Bij de Bijenkorf vind je Crème de la Mer, maar ook gezichtsverzorgingsproducten, lichaamsverzorging en oogverzorging van La Mer.
  • Home
  • arrow-small__rightLa Mer

La Mer

47 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
47 artikelen
47 van 47 gezien

La Mer bij de Bijenkorf

In de online shop van de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment van La Mer. Naast de bekende Crème de La Mer shop je ook andere La Mer dag- & nachtcrèmes voor dames en La Mer verzorging voor dames bij de Bijenkorf. Denk bijvoorbeeld aan The Eye Concentrate, een crème die donkere kringen vermindert, en producten om het gezicht mee te reinigen. La Mer make-up voor dames is een lumineuze collectie make-up die naadloos zachte kleur, helende hydratatie en Miracle Broth™ met elkaar vermengt.

LA MER verzorging voor dames

La Mer hanteert nog altijd dezelfde processen als dr. Huber destijds. Zo wordt de zeekelp die in de producten wordt gebruikt tweemaal per jaar met de hand geoogst en bevroren naar het laboratorium verscheept. Het zijn details als deze die het verschil maken. De voedingsrijke zeekelp uit de Grote Oceaan die La Mer gebruikt wordt gecombineerd met o.a. calcium, magnesium, vitamine C, E en B12 en oliën van citrus, eucalyptus en tarwekiemen. Dit wordt vervolgens verwerkt via een bio fermentatieproces dat drie maanden duurt. De resulterende Miracle Broth™ leeft, net als de zee. Deze Miracle Broth™ is de essentie van ieder La Mer-product en het geheim achter de befaamde Crème de la Mer.

Meld je aan voor de La Mer beauty masterclass en laat onze beauty experts jou alles vertellen over de transformerende kracht van de luxueuze La Mer huidverzorging.