Winkels & Openingstijden
Klantenservice

La Mer

Ruimtevaartfysicus Dr. Max Huber liep brandwonden op door een laboratoriumongeval en begon een persoonlijke zoektocht naar een middel om zijn huid te genezen. Hij perfectioneerde het voedingsrijke Miracle Broth,™ bron van de diepgaande transformatiekrachten van La Mer. Bij de Bijenkorf vind je Crème de la Mer, maar ook gezichtsverzorgingsproducten, lichaamsverzorging en oogverzorging van La Mer.

La Mer

45 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
45 artikelen
45 van 45 gezien

La Mer bij de Bijenkorf

La Mer biedt krachtige en helende verzorging uit de oceaan. Het prestigieuze skin care merk is opgericht door Dr. Max Huber. Tijdens een ongeluk in een laboratorium liep hij brandwonden op. Hij richtte zich tot de genezende kracht van de oceaan om zijn huid weer te laten herstellen. Na ruim 12 jaar intensief onderzoek en 6000 experimenten later, introduceerde Dr. Humber ‘Crème de La Mer’. Oftewel: ‘Crème van de zee’. Deze weldadige La Mer crème is een infusie van krachtige en ontgiftende ingrediënten uit de zee.

Vertraag huidveroudering met het La Mer Concentrate Serum

Door tevens een La Mer serum aan jouw huidverzorgingsroutine toe te voegen, ben je verzekerd van een gezonde én jong ogende huid. Zo is het ‘Concentrate Serum’ een krachtig elixir dat de zichtbare tekenen van huidveroudering minimaliseert. La Mer staat bekend om de prestigieuze ‘Crème de La Mer’, máár het luxueuze huidverzorgingsmerk biedt ook items als een La Mer lipbalm én ‘La Mer lotion’.

De helende kracht van crème de La Mer

La Mer maakt gebruik van een fermentatieproces dat zeewier én andere pure ingrediënten omtovert tot Miracle Broth™. Oftewel hét unieke regenererende complex van La Mer dat huidcellen verjongt én de huid in topconditie houdt. Wil je alsnog kleine oneffenheden camoufleren en je huid voorzien van een egale tinet? Een La Mer foundation biedt lichtgewicht hydratatie die de huid voorziet van een subtiele glow. Om de huid rondom jouw ogen te laten stralen, gebruik je dagelijks een ‘La Mer oogcrème’. Door tevens een kleine hoeveelheid ‘La Mer concealer’ onder de ogen te deppen, beschik je over een frisse en opgewekte blik.