LEGO

Gargantos Duel bouwspeelgoed - 76205

29,9920,9930%
LEGOLEGO Gargantos Duel bouwspeelgoed - 76205495509065598000

KleurMulticolor

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Bevat een groot, eenogig, groen bouwbaar megamonster, Gargantos, met verstelbare, beweeglijke tentakels, en 3 populaire LEGO Marvel-minifiguren. Kinderen kunnen de lange, beweeglijke tentakels in alle posities en richtingen plooien tijdens hun eindeloze, fantasierijke avonturen.

Dit Marvel-bouwspeelgoed bevat een minifiguur van Doctor Strange met afneembare cape, plus de bewapende Wong en America Chavez. Zullen de superkrachten en wapens van het team volstaan om het monster te verslaan, of raken ze verstrikt in de tentakels? Daar beslissen de kinderen over.

Deze Marvel play-and-display-set is ontworpen om filmfans onder te dompelen in een wereld van fantasierijke actie. Het avontuurlijke vertoon is een echte blikvanger in de kamer. Er zijn nog heel wat LEGO Avengers-speelsets die kinderen kunnen verzamelen, waarmee ze slechteriken kunnen bestrijden en hun eigen avonturen uit Marvel-films kunnen naspelen.

Dit Marvel-bouwspeelgoed voor kinderen van 8 jaar en ouder is een geweldig verjaardagscadeau, maar ook leuk voor 'zomaar' tussendoor, voor alle kinderen die van actie en monsters houden!