alleen bij de Bijenkorf Loewe

LOEWE is in 1846 opgericht in Madrid en een waar begrip op het gebied van lederwaren met innovatie, moderniteit en vakmanschap als kernwaarden. Door een mix van textuur, vorm en schaduw produceert Loewe de perfecte lederwaren.
  • Home
  • arrow-small__rightLoewe

Loewe

42 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
42 artikelen
42 van 42 gezien

Loewe bij de Bijenkorf

Loewe staat voor onevenaarbaar vakmanschap en expertise op het gebied van leer. Het modehuis wordt geprezen om de lederwaren, maar biedt ook een ready-to-wear collectie voor dames en heren en verschillende accessoireslijnen. Bij de Bijenkorf vind je de iconische Loewe tassen. De kalfsleren tassen zijn zowel praktisch als stijlvol en creatief. Kies bijvoorbeeld voor het innovatieve Puzzle model. De Puzzle handtas van Loewe is vervaardigd uit kalfsleer en dankzij de ingenieuze kubusvorm kan deze tas op maar liefst vijf verschillende manieren worden gedragen. Draag jij hem als schoudertas of clutch?

De iconische Loewe tasmodellen

De Hammock tas van Loewe is net zo’n visionair model als de Puzzle tas. Ook deze tas kan je dankzij de ritsconstructie op meerdere manieren dragen. Maar Loewe staat wellicht het meest bekend om de elephant tas. Deze karakteristieke crossbodytas in de vorm van een olifant vind je alleen bij Loewe. Of kies jij liever voor de panda of het konijn? Heb jij een klassieke smaak? Dan vind je de Gate crossbodytas van Loewe vast prachtig. Dit model is er ook als handtas in verschillende formaten.

De geschiedenis van Loewe

Loewe is een toonaangevend modehuis met een rijke geschiedenis. In 1846 werd Loewe opgericht door een groep Spaanse ambachtslieden. In 1876 voegde Enrique Loewe Roessberg zich bij de groep. Zijn bewonderingswaardige skills werden doorgegeven van vader op zoon. Één van zijn nakomelingen Enrique Loewe Hinton werd dan ook benoemd tot de officiële leverancier van het Spaanse hof. In 2005 werd het aanstormende talent Jonathan Anderson aangesteld als Loewe’s creative director. Met zijn vooruitstrevende visie blaast hij nieuw leven in de rijke archieven van het modehuis.