Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Maison Francis Kurkdjian

Het toonaangevende label Maison Francis Kurkdjian biedt verfijnde geuren voor een complete geurbeleving. De collectie is als een parfum-garderobe, voor verschillende momenten, stemmingen en emoties.

Maison Francis Kurkdjian

48 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
48 artikelen
48 van 48 gezien

Maison Francis Kurkdjian bij de Bijenkorf

Laat je meeslepen in een wereld van ongeëvenaarde olfactorische creaties met Maison Francis Kurkdjian. Het prestigieuze parfumhuis dat in 2009 is opgericht door meesterparfumeur Francis Kurkdjian is gespecialiseerd in het formuleren van exquisiete geurcomposities. De visionair laat zich rijkelijk inspireren door zijn Frans-Armeense afkomst en dit resulteert in eigenzinnige aromatische meesterwerken. Zo heeft Maison Kurkdjian ook unisex geuren met een neutrale geur voor hem en haar.

Betover met een Maison Francis Kurkdjian parfum

Een Maison Francis Kurkdjian parfum is een met zorg geformuleerde compositie van verfijnde akkoorden en uitzonderlijke geurnoten. Zo is ‘Maison Francis Kurkdjian Grand Soir’ een warme ambergeur met romige accenten, waaronder de verfijnde zoetheid van Vanille. De subtiele rokerige ondertoon wordt gebalanceerd door kruidige Tonkaboon. Wil je ook je woning voorzien van een Maison Francis Kurdkjian aroma? Met een Maison Francis Kurdkjian kaars verrijk je jouw interieur niet enkel met een aangename geur, máár ook met een prachtig woonaccessoire.

Wat is de bestseller van Maison Francis Kurkdjian?

De best verkochte Maison Francis Kurkdjian geur is ‘Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540’. Deze Oriëntaalse geurcompositie werd uitgebracht in 2017. De tijdloze klassieker blijft lange tijd prominent aanwezig, waardoor je maar weinig hoeft te gebruiken. Zo beleef je langer plezier van deze geliefde geurmelange.

Hoe ruikt Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540?

‘Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540’ is een warme geurcompositie dat beschikt over diepe akkoorden van Egyptische jasmijn en wordt omhelst door een houtachtige alchemie. De accenten van vers gesneden cederhout worden gebalanceerd door pittige Oriëntaalse kruiden. Deze Maison Francis Kurkdjian geur is ideaal voor de liefhebbers van zwaardere en exotische aroma’s.