Maison Francis Kurkdjian

Het toonaangevende label Maison Francis Kurkdjian biedt verfijnde geuren voor een complete geurbeleving. De collectie is als een parfum-garderobe, voor verschillende momenten, stemmingen en emoties.
  • Home
  • arrow-small__rightMaison Francis Kurkdjian

Maison Francis Kurkdjian

44 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
44 artikelen
44 van 44 gezien

Maison Francis Kurkdjian bij de Bijenkorf

Voor een sensuele en delicate toevoeging aan je dagelijkse beautyroutine ben je bij Maison Francis Kurkdjian aan het juiste adres. Het aanbod bevat naast parfums, ook fijne bodycrèmes en lotions waarbij de iconische geuren van Maison Francis Kurkdjian de boventoon voeren. De geur ligt op de huid als amber, bloemen en een houtachtige wind. Daarbij voelen de lichaamsverzorgingsproducten van Maison Francis Kurkdjian aan als een zachte satijnachtige streling.

Ontdek verzoring van Maison Francis Kurkdjian in ons online warenhuis

Zowel in het aanbod Maison Francis Kurkdjian voor dames, als Maison Francis Kurkdjian voor heren vind je luxueuze cosmeticaproducten: van bodylotions, tot geuren van Maison Francis Kurkdjian en zijdezachte lichaamsoliën. De combinatie tussen fris en oriëntaals, resulteert in de perfecte geurbalans in verzorging van Maison Francis Kurkdjian. De voedende en hydraterende eigenschappen zorgen daarbij voor een glanzende en verzorgde huid: het hele jaar door.