Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Maison Margiela

Als toonaangevend modehuis staat Maison Margiela bekend om innovatieve ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. Met John Galliano aan het roer blijft zowel de oorspronkelijke gedachtegang achter het merk in stand, maar is er ook ruimte voor romantiek en unieke details.

Maison Margiela

65 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
65 artikelen

Maison Margiela bij de Bijenkorf

Ontdek de collectie van Maison Margiela bij de Bijenkorf. Maison Margiela staat bekend om de innovatie ontwerpen en de hoge kwaliteit. In de herencollectie van Maison Margiela vind je onder andere t-shirts, overhemden, sweaters en broeken. De luxe kleding van Maison Margiela bevat romantieke en bijzondere details. Denk aan een oversized korte broek met steekzakken een pullover in kasjmierblend met ripped details.

Maison Margiela: kleding met bijzondere details

In de kledingcollectie van Maison Margiela unieke items waarmee je een eigen stijl kan creëren. Elk item van Maison Margiela is voorzien van een bijzonder detail, die past bij een moderne streetwear look. De t-shirts en sweaters van Maison Margiela hebben opvallende prints, zoals een frontprint met lippen en holografische patches. Ook de broeken van Maison Margiela zijn voorzien van kunstzinnige details. Zo heeft de korte broek van Maison Margiela een oversized fit en de pantalon een wide fit met heuptas. Ook de jassen in driekleurig denim en windbreaker jackets typeren de unieke details van Maison Margiela.

Over Maison Margiela

Martin Margiela, oprichter van Maison Margiela, vertrok in 1984 naar Parijs om daar als assistent-ontwerper voor Jean-Paul Gaultier te werken. In 1988 richtte Margiela zijn eigen modehuis op, genaamd ‘Maison Margiela’. Het Franse modehuis Maison Margiela kenmerkt zich door de kunstzinnige en innovatieve ontwerpen. Margiela's radicale concepten hebben iedereen beïnvloed, van Azzedine Alaïa tot Alexander McQueen. In 2014 wordt de Britse couturier John Galliano benoemd tot creatief directeur. Galliano behoudt de waarden van Margiela en voegt een vleugje moderne elegantie aan de collecties toe.