Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Mascara voor dames

Op zoek naar de beste mascara voor die ultieme volle wimpers? De Bijenkorf biedt een ruim assortiment in verschillende kleuren van merken als Lancôme, DIOR en Charlotte Tilbury.

79 artikelen
  • Niet-waterproof mascara
  • Waterproof mascara
Filter & sorteer
79 artikelen

Op zoek naar de beste mascara voor die ultieme volle wimpers? De Bijenkorf biedt een ruim assortiment in verschillende kleuren van merken als Lancôme, DIOR en Charlotte Tilbury.

Mascara bij de Bijenkorf

Van de juiste mascara voor jouw wimpers kun je intens gelukkig worden! Sommige dames zijn jaren op zoek naar een mascara die voor hun werkt. Zoek je naar mascara voor lange wimpers? Kijk dan bij Lancôme; deze mascara’s staan bekend om het creëren van volle en lange wimpers.

Hoe kies je een goede mascara?

Bedenk eerst welk effect je wil bereiken met je mascara. Als je op zoek bent naar een mascara die je wimpers er voller uit laten zien, kies dan voor een volume mascara. Heb je korte en rechte wimpers? Kies dan voor een verlengende mascara van Yves Saint Laurent. Kijk bij de make-up sets van M∙A∙C wanneer je een mascara, oogpotlood en lipstick wilt die goed bij elkaar passen. Op deze manier ben je met deze combinatie in een keer klaar voor een nieuwe make-up look! De Bijenkorf heeft een aanbod van mascara's in verschillende kleuren. Voor welke look ga jij? Bekijk het aanbod zwarte mascara's, bruine mascara's en blauwe mascara's.

Waterproof mascara

Is de fiets jouw vervoersmiddel en wil je niet het risico lopen op uitgelopen mascara? Of neem je liever het zekere voor het onzekere met het onvoorspelbare weer in Nederland? Dan is waterproof mascara een must voor jou. Bij de Bijenkorf vind je waterproof mascara van bekende cosmetica merken als Clinique, CHANEL, DIOR en Lancôme. Bewust je keuze maken voor waterproof mascara? Dat kan met de waterproof mascara van Too Faced, deze producten zijn dierproefvrij getest.