Mascara

Op zoek naar de beste mascara voor die ultieme volle wimpers? De Bijenkorf biedt een ruim assortiment in verschillende kleuren van merken als Lancôme, DIOR en Charlotte Tilbury.

122 artikelen
  • Eyeliner
  • Mascara
  • Nep wimpers
  • Oogpotlood
  • Oogschaduw
Filter & sorteer
  • 122 artikelen
48 van 122 gezien

Op zoek naar de beste mascara voor die ultieme volle wimpers? De Bijenkorf biedt een ruim assortiment in verschillende kleuren van merken als Lancôme, DIOR en Charlotte Tilbury.

Mascara bij de Bijenkorf

Van de juiste mascara voor jouw wimpers kun je intens gelukkig worden! Sommige dames zijn jaren op zoek naar een mascara die voor hun werkt. Zoek je naar mascara voor lange wimpers? Kijk dan bij Lancôme; deze mascara’s staan bekend om het creëren van volle en lange wimpers.

Hoe kies je een goede mascara?

Bedenk eerst welk effect je wil bereiken met je mascara. Als je op zoek bent naar een mascara die je wimpers er voller uit laten zien, kies dan voor een volume mascara. Heb je korte en rechte wimpers? Kies dan voor een verlengende mascara van Yves Saint Laurent. Kijk bij de make-up sets van M∙A∙C wanneer je een mascara, oogpotlood en lipstick wilt die goed bij elkaar passen. Op deze manier ben je met deze combinatie in een keer klaar voor een nieuwe make-up look! De Bijenkorf heeft een aanbod van mascara's in verschillende kleuren. Voor welke look ga jij? Bekijk het aanbod zwarte mascara's, bruine mascara's en blauwe mascara's.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl