Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Marie Stella Maris

Marie-Stella-Maris vindt dat de huid schone producten verdient. Dit betekent dat alle body, skin en hair care producten bestaan uit bijna 100% natuurlijke ingrediënten. De verzorgingsproducten zijn vooral gericht op het hydrateren, voeden en balanceren van de huid én staan ook nog eens prachtig in de badkamer.

Marie-Stella-Maris

98 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
98 artikelen

Marie-Stella-Maris bij de Bijenkorf

Het luxe merk Marie-Stella-Maris ontwerpt verzorgingsproducten van natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zorgen er voor dat de huid wordt gereinigd, gehydrateerd en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Voor ieder verkocht product doneert het Amsterdamse merk een vast bedrag aan projecten voor schoon drinkwater, zodat steeds meer mensen op de wereld toegang krijgen tot schoon water. Dankzij de stijlvolle ontwerpen van de verzorgingsproducten wordt jouw badkamer omgetoverd in een luxe thuisspa.

Natuurlijke en luxe verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris

Het aanbod aan verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris is ontzettend veelzijdig. Je vindt hier namelijk lichaamsverzorging, waaronder bad- en douchegel, bodylotion en handcrème. Maar je kunt ook je interieur opfleuren dankzij de collectie met geurstokjes, geurkaarsen en huisparfum van Marie-Stella-Maris. Alle producten zijn in verschillende uniseks geuren verkrijgbaar en met aandacht voor detail ontworpen.