Winkels & Openingstijden
Klantenservice

MaxMara

Het Italiaanse MaxMara biedt klassieke stukken, gemaakt van de rijkste materialen. Sinds de oprichting in 1951 heeft het merk meerdere lijnen opgezet zoals Weekend MaxMara, Studio en Bridal.

MaxMara ready-to-wear

Creatief directeur Ian Griffiths ontwerpt stukken waar men niet enkel naar verlangt, maar daadwerkelijk in wil leven. Met als resultaat een moderne, stijlvolle en elegante allround garderobe.

MaxMara tassen

In een modewereld die wordt gedomineerd door trends en veranderingen, vindt men respect in de filosofie en designs van MaxMara

MaxMara accessoires

Van raffia hoeden en wollen hoofddeksels tot zijden sjaals en stijlvolle sieraden: de accessoirecollectie van MaxMara is een verfijnde selectie finishing touches

MaxMara bij de Bijenkorf

Het Italiaanse modehuis MaxMara werd in 1951 opgericht door Achille Maramotti met als doel de herenjas te veranderen in een iconisch kledingstuk voor dames. Dit realiseerde hij door Frans design, Italiaans vakmanschap en de Amerikaanse manier van produceren te combineren. Dit pakte goed uit, want vandaag de dag zijn de MaxMara jassen nog steeds iconische kledingstukken. Net zo spraakmakend zijn de campagnes van MaxMara: een supermodel gehuld in een ton-sur-ton outfit afgemaakt met luxe accessoires.

Max Mara: minimalistische luxe

Inmiddels bestaat de collectie van MaxMara voor dames niet meer uit alleen jassen. Het Italiaanse modehuis introduceerde in 1969 de sportieve variant van het merk: Sportmax. Deze collecties waren geïnspireerd op verschillende culturen, wat een moderne twist gaf aan het merk. Later werd daar nog MaxMara Weekend aan toegevoegd. Tot op de dag van vandaag is MaxMara een van de geliefdste modehuizen ter wereld en hebben zij hun assortiment flink uitgebreid met luxe accessoires, MaxMara jurken en tassen van kalfsleer.

Moeiteloze elegantie met Max Mara

Designer Achille Maramotti ontwierp in 1951 als een van de eersten prêt-à-porter-collecties voor Italiaanse vrouwen. Als gevolg daarvan werd het merk Max Mara een razend succes. Max Mara ontwerpt diverse collecties met items die bij iedere gelegenheid. Zo zijn de Max Mara blazers in combinatie met een pantalon perfect voor kantoor, maar vormen dezelfde blazers samen met een jeans weer een stijlvolle, nonchalante outfit voor overdag. De rokken van Max Mara zijn weer ideaal voor een feest of een borrel. Zo kan je voor ieder moment terecht bij Max Mara.