Privilege Membership

Privilege Membership

Als Privilege Member profiteert u van relevante communicatie die is afgestemd op uw eigen wensen, het gemak van een digitale kassabon en uitnodigingen voor specifieke evenementen in de filialen.

De voordelen van het Privilege Membership op een rij:

  • Als eerste geïnformeerd worden over aanbiedingen en nieuwe merken
  • Uitnodigingen voor exclusieve evenementen
  • Het gemak van een digitale kassabon

Voordelen Privilege Members

Memberevents

Onze Privilege Members ontvangen vooraankondigingen over onder andere het begin van de Sale en zijn dus altijd als eerste op de hoogte. Daarnaast nodigen wij u graag uit voor exclusieve evenementen in de winkel. Denk aan fashionshows, personal styling-avonden, make-up workshops, een lancering van een nieuw merk en nog veel meer.

Persoonlijke en relevante communicatie

Onze personal touch. Wanneer u als Privilege Member uw voorkeuren instelt, kunnen wij u beter van dienst zijn en op de hoogte houden. U ontvangt nieuwsbrieven die relevant zijn en aanbiedingen die in lijn zijn met uw wensen en interesses.

Om u beter te leren kennen en u te laten genieten van nog meer voordelen, kunt u eenvoudig een account aanmaken. Met dit account kunt u uw voorkeuren en interesses instellen.

Digitale kassabonnen

Als Member vindt u uw kassabonnen digitaal terug in de Bijenkorf App of in uw e-mail als u een aankoop doet in één van de filialen van de Bijenkorf. Zo kunt gemakkelijk aankopen retourneren of ruilen. Dit doet u door de QR-code op uw digitale kassabon te laten scannen bij de kassa in het filiaal.

Daarnaast kunt u belangrijke kassabonnen bewaren in het archief van de Bijenkorf App. Zo raakt u uw kassabonnen niet kwijt en kunt u ze eenvoudig terugvinden, ook na langere tijd. De aankoopbonnen, retourbonnen en de bonnen uit het archief worden afzonderlijk van elkaar getoond in de Bijenkorf App. Zo houdt u uw administratie overzichtelijk.

De Bijenkorf App

Voor onze Privilege Members biedt de Bijenkorf App verschillende voordelen: uw Member ID als QR code in de App om persoonlijke services en communicatie te ontvangen, bekijk kassabonnen van de laatste 20 aankopen binnen de Bijenkorf, beheer eenvoudig uw communicatie-voorkeuren en blijf op de hoogte van exclusieve Privilege Member acties en evenementen.

Zo wordt u Privilege Member

Door het Privilege Membership van de Bijenkorf te activeren geef ik de Bijenkorf toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken in overeenstemming met het privacybeleid van de Bijenkorf.

Heeft u een de Bijenkorf Card?

Met een de Bijenkorf Card geniet u van nog meer privileges. Via uw online account kunt u het Privilege Membership eenvoudig activeren.

privacy

Meer weten over hoe wij uw gegevens beschermen? Bekijk onze privacy statement.

Contact en vragen

Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag via 0800 0818 (gratis). Elke dag bereikbaar tussen 08.00 - 24.00 uur.

België: 00800 800 12222 (gratis).
Other countries: 0031(0)88 245 3333 (additional charges may apply).

  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

BEZORGEN & RETOURNEREN

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement