Zilveren Armbanden voor dames

Een zilveren armband is een onmisbaar accessoire in je sieradencollectie. Of je nou op zoek bent naar een schakelarmband of een mooie bangle: bij de Bijenkorf vind je ze allemaal!

478 artikelen
  • Bangle
  • Schakelarmbanden
  • Bedelarmbanden
  • Kralenarmbanden
  • Wikkelarmbanden
  • Tennisarmbanden
Filter & sorteer
  • 478 artikelen
48 van 478 gezien

Een zilveren armband is een onmisbaar accessoire in je sieradencollectie. Of je nou op zoek bent naar een schakelarmband of een mooie bangle: bij de Bijenkorf vind je ze allemaal!

Zilveren armbanden bij de Bijenkorf

De keuze voor een zilveren armband is altijd goed. Je kunt een zilveren armband afstemmen op je ring, oorbellen of ketting. Tegenwoordig is het niet meer nodig om voor één kleur te kiezen, dus je kunt ook een zilveren armband bij je gouden ketting dragen. Wel is het mooi om dan voor dezelfde stijl in sieraden te kiezen.

Ga je voor een tennisarmband of schakelarmband?

Wanneer je graag een zilveren armband draagt die flexibel beweegt om je pols dan kun je voor en tennisarmband of een schakelarmband gaan. Een tennisarmband is een armband die van origine een aaneengeschakelde rij aan diamanten heeft. Deze diamanten zijn rondom de armband aanwezig en wordt gekenmerkt als een elegant en luxe sieraad. Een schakelarmband is ook flexibel en bestaat, zoals de naam het al zegt, uit aaneengeschakelde stukken. Vaak heeft de armband hierdoor een wat grovere structuur. Wanneer je voor een stoere armband gaat, kies dan voor een schakelarmband van Buddha to Buddha.

Zilveren armbanden met een gouden plating

Wanneer je van gouden armbanden houdt dan kun je ook gaan voor een zilveren armband met een gouden plating. Op deze manier heb je wel de luxe van het zilver maar de uitstraling van een gouden armband. Het is wel belangrijk dat je de sieraden niet te veel in aanraking laat komen met chemische producten, dan slijt de gouden laag sneller. Ook kun je sieraden beter afzonderlijk van elkaar opbergen zodat ze elkaar niet beschadigen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl