Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Katoensatijnen dekbedovertrekken

Ontdek ons ruime assortiment aan katoensatijnen dekbedovertrekken. Deze ademende dekbedovertrekken stralen door hun glanzende stof luxe uit, zorgen voor goede nachtrust en helpen je ook aan een stijlvolle slaapkamer. Bekijk onze katoensatijnen van merken zoals: Essenza, Auping en Vandyck.

78 artikelen
  • 1-persoons dekbedovertrekken
  • 2-persoons dekbedovertrekken
  • Kinderdekbedovertrekken
  • Lits-jumeaux dekbedovertrekken
  • Lits-jumeaux XL dekbedovertrekken
Filter & sorteer
78 artikelen

Ontdek ons ruime assortiment aan katoensatijnen dekbedovertrekken. Deze ademende dekbedovertrekken stralen door hun glanzende stof luxe uit, zorgen voor goede nachtrust en helpen je ook aan een stijlvolle slaapkamer. Bekijk onze katoensatijnen van merken zoals: Essenza, Auping en Vandyck.

Katoensatijnen dekbedovertrekken bij de Bijenkorf

Katoensatijnen dekbedovertrekken zijn ideaal voor warme zomernachten. Het materiaal heeft namelijk een verkoelend effect wat ervoor zorgt dat je zelfs in de zomer heerlijk slaapt. Daarnaast is katoensatijn kreukvrij waardoor de dekbedovertrekken makkelijk in gebruik zijn. De glanzende stof geeft een prachtige uitstraling en zorgt ervoor dat je je in een luxe hotel waant. Katoensatijn heeft dus vele voordelen én het ziet er ook erg mooi uit in je slaapkamer. Ontdek ons ruime aanbod aan katoensatijnen dekbedovertrekken.

Slaap comfortabel en stijlvol met katoensatijnen dekbedovertrekken

Naast dat katoensatijnen dekbedovertrekken zorgen voor meer slaapcomfort, geef je hiermee ook gemakkelijk een nieuwe uitstraling aan jouw slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor één van de katoensatijnen dekbedovertrekken van Essenza of de katoensatijnen Vandyck dekbedovertrekken. Deze dekbedovertrekken met leuke bloemdessins zorgen voor een sfeervolle slaapkamer waar je ongetwijfeld lang van zult genieten. Katoensatijnen dekbedovertrekken zijn van hoge kwaliteit gemaakt. Hierdoor gaan ze lang mee en blijven ze ook mooi na vele wasbeurten.

Trakteer jezelf op katoensatijnen dekbedovertrekken

Gun jezelf elke nacht een lekker, comfortabel bed. Goed slapen is ontzettend belangrijk, dus goed beddengoed is onmisbaar voor elk huishouden. Kies voor een mooi dekbedovertrek om van je slaapkamer een stijlvol interieur te maken. Kies bijvoorbeeld voor groene katoensatijnen dekbedovertrekken of ga voor één van onze blauwe katoensatijnen dekbedovertrekken. Met ons ruime assortiment is er voor elke smaak wel een katoensatijnen dekbedovertrek dat bij je past. Ontdek ons aanbod en trakteer jezelf op uitstekend en onmisbaar beddengoed.

Is het beter om onder een katoensatijnen dekbedovertrek te slapen?

Bij dekbedovertrekken van katoensatijn wordt het garen nóg dichter op elkaar geweven dan bij een katoenen dekbedovertrek of een tencel dekbedovertrek. Hierdoor ontstaat de beste kwaliteit: katoensatijn ademt, is vochtabsorberend en zacht. Kies voor een katoensatijnen dekbedovertrek van de Bijenkorf voor een fantastische nachtrust.

Hoeveel kost een katoensatijnen dekbedovertrek?

Katoensatijnen dekbedovertrekken van de Bijenkorf kosten tussen de 59,95 euro en 500 euro, afhankelijk van het merk en het design. Ook is de prijs afhankelijk van de maat. Zo zijn 2-persoons dekbedovertrekken van katoensatijn vaak wat prijziger, omdat daar meer stof voor nodig is.