Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Lits-jumeaux dekbedovertrekken

Bij de Bijenkorf vind je uiteenlopende lits-jumeaux dekbedovertrekken vervaardigd van verschillende hoogwaardige materialen. Van klassieke dessins tot moderne en trendy kleuren: de collectie biedt een dekbedovertrek, wat past in jouw slaapkamerinterieur.

165 artikelen
  • 1-persoons dekbedovertrekken
  • 2-persoons dekbedovertrekken
  • Kinderdekbedovertrekken
  • Lits-jumeaux dekbedovertrekken
  • Lits-jumeaux XL dekbedovertrekken
Filter & sorteer
165 artikelen

Bij de Bijenkorf vind je uiteenlopende lits-jumeaux dekbedovertrekken vervaardigd van verschillende hoogwaardige materialen. Van klassieke dessins tot moderne en trendy kleuren: de collectie biedt een dekbedovertrek, wat past in jouw slaapkamerinterieur.

Lits-jumeaux dekbedovertrekken bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf kun je terecht voor een veelzijdig aanbod aan lits-jumeaux dekbedovertrekken van verschillende topmerken. Voor iedere stijl is er wel een dekbedovertrek te vinden! Houd je van moderne dekbedovertrekken in neutrale tinten? De dekbedovertrekken van Crisp Sheets geven je een ultiem luxegevoel, maar laten je kamer ook elegantie uitstralen. Crisp Sheets ontwerpt namelijk dekbedovertrekken voor een knisperende look, zodat jouw dekbed niet snel kreukt. Voor een rustiek en klassiek interieur zijn de lits-jumeaux dekbedovertrekken van ESSENZA een perfecte match. De dekbedden stralen luxe uit en zijn verkrijgbaar in verschillende dessins.

Lits-jumeaux dekbedovertrekken in katoen satijn

In het assortiment lits-jumeaux dekbedovertrekken vind je voornamelijk beddengoed vervaardigd van katoensatijn. Deze dekbedovertrekken van katoensatijn voelen zacht aan op de huid, maar bieden ook premium-kwaliteit. Katoensatijn behoudt een duurzame en hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat jouw dekbedovertrek een mooie glanzende laag krijgt. De dekbedovertrekken geven je slaapkamerinterieur een ultieme luxe uitstraling!

Hoe groot is een lits-jumeaux dekbedovertrek?

Een standaard lits-jumeaux dekbedovertrek is 240 x 200 cm. De Bijenkorf biedt een ruime selectie van lits-jumeaux dekbedovertrekken van topmerken. Bekijk bijvoorbeeld de Vandyck lits-jumeaux dekbedovertrekken als je op zoek bent naar een dekbedovertrek met originele designs en van prachtige materialen. Of bekijk de stijlvolle Beddinghouse lits-jumeaux dekbedovertrekken

Past een lits-jumeaux dekbedovertrek op een 2-persoonsbed?

Een lits-jumeaux dekbedovertrek is zeer geschikt voor een 2-persoonsbed. Wil je graag een dekbedovertrek dat net iets langer is? Kies dan voor een verlengd lits-jumeaux dekbedovertrek. Deze dekbedovertrekken zijn net 20 cm langer. Of te wel, met deze dekbedovertrekken zal je niet snel last krijgen van koude voeten.