Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Snurk dekbedovertrekken

Het Nederlandse SNURK maakt sinds 2007 zowel volwassenen als kinderen blij met zijn trendy, bijzondere en mooie dekbedovertrekken. Shop hier een SNURK dekbedovertrek voor jou en/of je kind om heerlijk onder weg te dromen.

29 artikelen
  • 1-persoons dekbedovertrekken
  • 2-persoons dekbedovertrekken
  • Kinderdekbedovertrekken
  • Lits-jumeaux dekbedovertrekken
  • Lits-jumeaux XL dekbedovertrekken
Filter & sorteer
29 artikelen
29 van 29 gezien

Het Nederlandse SNURK maakt sinds 2007 zowel volwassenen als kinderen blij met zijn trendy, bijzondere en mooie dekbedovertrekken. Shop hier een SNURK dekbedovertrek voor jou en/of je kind om heerlijk onder weg te dromen.

SNURK dekbedovertrekken bij de Bijenkorf

Van kinderen tot volwassenen: bij SNURK is er voor zowel jong als oud wat moois te vinden. SNURK denkt aan iedereen. SNURK is zelfs ontstaan uit een liefdadigheidsproject. Het eerste SNURK dekbedovertrek was namelijk ontworpen om Stichting Zwerfjongeren Nederland te steunen.

Met dit doeltreffende dekbedovertrek leek het net alsof je sliep onder een kartonnen doos. De opbrengsten hiervan gingen naar het goede doel. Voor SNURK was dit slechts het begin: de producten van het merk zijn nu ook internationaal bekend en met goede reden. Bekijk het assortiment SNURK dekbedovertrekken bij de Bijenkorf en see for yourself: ze zijn namelijk te leuk om te laten liggen!

SNURK dekbedovertrekken voor jong en oud

De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar voor jong en oud. Voor de jongsten zijn er de ontzettend leuke dekbedovertreksets waarop bijvoorbeeld een grote astronaut, zeemeermin of prinses staat afgebeeld. Wanneer jouw kind onder het dekbed kruipt, lijkt het zo net alsof ze zelf in de huid kruipen van de astronaut of prinses!

Voor de volwassenen vind je ook prachtige exemplaren in de collectie. Denk aan frisse witte SNURK dekbedovertrekken met fijne vlinder- of bloemendessins, afbeeldingen van slapende dieren of met dessins in de vorm van breisels of zelfs monogami papierkunst. Alle ontwerpen zijn trendy van aard maar bevatten wel altijd een kleine knipoog: typerend voor SNURK.

Dekbedovertrekken van SNURK in katoen en katoen perkal

Kies jij voor een SNURK dekbedovertrek in katoen of katoen perkal? Beiden stoffen voelen ontzettend fijn aan op de huid. Op het gebied van zachtheid is er echter een klein verschil tussen de twee. Katoen perkal is in weze 100% katoen, alleen heeft dit type stof een hogere thread count. Hoe hoger de thread count, hoe zachter de stof aanvoelt. Katoen perkal gaat daarmee qua zachtheid nog een stapje verder dan regulier katoen.