Hoeslakens

Een hoeslaken is van grote invloed op je nachtrust. Met een zacht, comfortabel en ademend hoeslaken slaap je uiteraard beter dan op een laken dat aanvoelt als schuurpapier. Bij de Bijenkorf vind je hoeslakens in stijlvolle kleuren van uitmuntende kwaliteit.

157 artikelen
  • 1 persoons
  • 2 persoons
  • Lits-jumeaux
Filter & sorteer
157 artikelen
48 van 157 gezien

Een hoeslaken is van grote invloed op je nachtrust. Met een zacht, comfortabel en ademend hoeslaken slaap je uiteraard beter dan op een laken dat aanvoelt als schuurpapier. Bij de Bijenkorf vind je hoeslakens in stijlvolle kleuren van uitmuntende kwaliteit.

Hoeslakens bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid aanbod aan hoeslakens in prachtige kleuren van hoogwaardige kwaliteit. Zo kan je bij ons terecht voor hagelwitte hoeslakens, maar ook voor hoeslakens in zachte pasteltinten of donkere grijstinten. Kies bijvoorbeeld voor een donkerblauw hoeslaken van Essenza of ga voor een geprint hoeslaken van Pip Studio. Naast de kleur en print is de kwaliteit van de stof natuurlijk ook een belangrijke factor om in overweging te nemen. Maar moet je nu voor katoensatijn of perkal gaan?

Wat wordt er bedoeld met de thread count van een hoeslaken?

Een woord dat je wellicht in de productomschrijving van onze lakens terug gaat vinden is de thread count. Maar wat is de thread count nu precies? De thread count geeft aan hoeveel draden er per inch zijn gebruikt. Hoe hoger de thread count hoe steviger je hoeslaken is. Maar dit gaat echter niet altijd op. De weeftechniek heeft ook invloed op de stevigheid van de stof.

Moet ik kiezen voor hoeslakens van satijn of perkal?

Satijn geweven katoen voelt zijdezacht aan en heeft een prachtige glans. Satijn bestaat uit een thread count van minstens 220. Perkal geweven katoen heeft een thread count van 200. Perkal is echter een stuk duurzamer en makkelijker in onderhoud dan satijn. De perkal geweven stoffen zijn dus geschikter voor hoeslakens. Wel mist perkal de prachtige glans van satijn. Als je toch graag je bed een luxe uitstraling wilt geven, kan je voor een satijnen dekbedovertrek gaan en een hoeslaken van perkal.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl