Leren Portemonnees voor dames

De leren portemonnee is voor dames een essentieel item in het dagelijks gebruik. Of je nu een functionele leren portemonnee zoekt of een die past bij je handtas; bij de Bijenkorf vind je het perfecte exemplaar.

240 artikelen
  • Creditcardetui
  • Paspoortetui
  • Portemonnee
  • Sleuteletui
Filter & sorteer
  • 240 artikelen
48 van 240 gezien

De leren portemonnee is voor dames een essentieel item in het dagelijks gebruik. Of je nu een functionele leren portemonnee zoekt of een die past bij je handtas; bij de Bijenkorf vind je het perfecte exemplaar.

Leren portemonnees voor dames bij de Bijenkorf

De leren portemonnee is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar voor dames. Zo kun je kiezen voor een kleine portemonnee met alleen vakjes voor pasjes of kies je voor een grote portemonnee die je meedraagt als kleine handtas.

Leren portemonnee en leren tas

Wanneer je houdt van één stijl wat betreft je accessoires dan kun je kiezen voor een leren portemonnee die past bij je schoudertas. De collectie van Coach heeft portefeuilles die passen hun tassen in materiaal en vormgeving. Vind je dit toch te matchy matchy? Kies dan voor een crossbodytas als portemonnee. Deze zijn erg handzaam in gebruik omdat je al je waardevolle spullen bij je draagt en niet vast hoeft te houden.

Portemonnee of portefeuille?

Portemonnee of portefeuille: deze twee termen worden regelmatig door elkaar gehaald. Van oudsher is de portemonnee bedoeld voor al je muntgeld en de portefeuille voor het papiergeld. Daarnaast kan de portefeuille ook gebruikt worden voor andere waardepapieren. Vanwege de afname in het gebruik van papiergeld en de toename in het gebruik van pinpassen en creditcards is er nu het creditcardetui. Deze is vaak kleiner van vorm en erg makkelijk om veel verschillende passen in op te bergen. Vooral de Secrid credithouders zijn de laatste jaren erg populair door de efficiënte vormgeving. Met een klik op de knop komen al je passen in verschillende hoogtes omhoog. Op deze manier heb je snel de juiste pas te pakken!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl