TOM FORD Zonnebrillen voor dames

De zon trotseer je in stijl met een elegante zonnebril van Tom Ford. Karakteristiek en klassiek met een retro flair: met een zonnebril van Tom Ford kom jij glamorous voor de dag! Kies voor de uitgesproken Bella, de vampy Emma of de tijdloze Geraldine. De zonnebrillen van Tom Ford zijn echte eyecatchers!

44 artikelen
  • Aviator zonnebril
  • Retro zonnebril
  • Wayfarer zonnebril
  • Cat Eye zonnebril
  • Butterfly zonnebril
Filter & sorteer
  • 44 artikelen
44 van 44 gezien

De zon trotseer je in stijl met een elegante zonnebril van Tom Ford. Karakteristiek en klassiek met een retro flair: met een zonnebril van Tom Ford kom jij glamorous voor de dag! Kies voor de uitgesproken Bella, de vampy Emma of de tijdloze Geraldine. De zonnebrillen van Tom Ford zijn echte eyecatchers!

Tom Ford zonnebrillen voor dames bij de Bijenkorf

De designer Tom Ford is verantwoordelijk voor de rebranding van Gucci in de jaren ’90. Dankzij Tom Ford groeide Gucci uit tot een van de grootste luxury brands. In 2005 richtte Tom Ford zijn eigen merk op. Het zelfde jaar kondigde hij een samenwerking aan met de Marcolin groep voor een optische brillen en een zonnebrillenlijn. De zonnebrillen van Tom Ford zijn glamorous en hebben een nostalgische jaren ’50 / ’60 flair. Ga voor een Retro model of een klassieke Aviator, opvallende Butterfly, ladylike Cat Eye of elegante Wayfarer. Wereldwijd ranken de Tom Ford zonnebrillen in de top 3 best verkochte brillenmerken.

Welke Tom Ford zonnebril past bij mij?

Tom Ford biedt een enorme veelzijdigheid aan stijlen en modellen. Maar welke zonnebril past nu jouw gezichtsvorm? Over het algemeen geldt dat je het best voor een contrasterende montuurvorm kunt gaan.

Zonnebrillen voor een vierkante gezichtsvorm

Heb je een kaaklijn om jaloers op te zijn en een breed voorhoofd? Dan heb jij waarschijnlijk een vierkante gezichtsvorm. Kies in dit geval voor brillen die je hoekige gelaatstrekken een beetje verzachten zoals brillen met ronde of ovaalvormige glazen. Een Aviator zonnebril is bijvoorbeeld ideaal voor jou.

Zonnebrillen voor een ronde gezichtsvorm

Met ronde wangen, een ronde kin en een gezicht dat even lang als breed is heb jij een ronde gezichtsvorm. In dit geval is een rechthoekig montuur als de Wayfarer dé bril voor jou. Ook kan je gaan voor brillen die aan de zijkant een beetje uitsteken, zoals een Cat Eye montuur. Hierdoor lijkt je gezicht een stukje smaller.

Zonnebrillen voor een ovale gezichtsvorm

Heb je een uitgebalanceerd gezicht met een kaaklijn die smaller is dan je voorhoofd? Dan heb jij geluk! Want met een ovaal vormige gezichtsvorm staan alle brillen goed! Experimenteer dus lekker met gewaagde en opvallende brillen.

Zonnebrillen voor een hartvormige gezichtsvorm

Met een breed voorhoofd, smalle kin en opvallende jukbeenderen ben jij in het bezit van een hartvormig gezicht. De truc bij een hartvormig gezicht is om je gezichtsvorm niet te overdrijven. Kies dus niet voor brillen die breder zijn aan de bovenkant dan aan de onderkant zoals Cat Eye brillen of Aviator brillen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl