Zegelringen voor dames

Zegelringen van merken als Mimi et Toi en ANNI LU maken je outfit helemaal af. Ga voor een gouden of zilveren statement ring en combineer ze met andere ringen om je handen stijlvol aan te kleden.

12 artikelen
  • Parel ringen
  • Trouwringen
  • Verlovingsringen
  • Ringen met stenen
  • Ringen zonder stenen
  • Statement ringen
  • Zegelringen
Filter & sorteer
12 artikelen
12 van 12 gezien

Zegelringen van merken als Mimi et Toi en ANNI LU maken je outfit helemaal af. Ga voor een gouden of zilveren statement ring en combineer ze met andere ringen om je handen stijlvol aan te kleden.

Zegelringen voor dames bij de Bijenkorf

Een zegelring werd terug in de tijd gezien als een teken van rijkdom en status. Koningen, bankiers, pauzen en adel droegen deze sieraden. De ringen werden gebruikt om brieven van een lakzegel te voorzien; vandaar de naam zegelring. Vandaag de dag is de zegelring een ware comeback aan het maken in de modewereld en is de ring geschikt voor iedereen. De zegelringen voor dames zijn altijd net wat kleiner en subtieler dan de zegelringen voor mannen, dit komt omdat de ringmaat voor dames meestal ook wat kleiner is.

Maak je outfit af met de stijlvolle zegelring

Zegelringen kunnen je outfit helemaal afmaken en zorgen voor een stijlvolle touch voor je handen. Deze ringen zijn echte statementitems. Raak geïnspireerd door de zegelringen van Mimi et Toi en ANNI LU. Je kan kiezen uit verschillende stijlen, ga voor een wat minimalistische zegelring of ga voor een klassieker model. Zegelringen zijn goed te combineren met andere soorten damesringen, zo kan je meerdere ringen aan je handen dragen.

Zegelringen van de beste materialen

De meeste zegelringen bij de Bijenkorf vind je in een gouden kleur. De ringen worden gemaakt van uitstekende materialen zoals: goud en sterling silver. Ook vind je in het assortiment zegelringen met een gekleurde steen zoals groen en zwart. Kies bijvoorbeeld voor de prachtige ringen van het label Aynur Abbott. Ontdek de collectie zegelringen en geef je outfit een luxe twist.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl